träden rör på sig

Go morgon, eller god dag kanske?

Igår vaknade jag faktits halv 10, amazing! Åt frukost på dirren typ. Efter att ha spelat lite åt jag typ lunch vid 3 och sen tog jag en dusch och satt vid datorn. Klockan 6 for alla i min familj, förrutom jag då och 20 minuter senare var Lisa här. Efter att ha pratat och planerat lite drog vi ut kring 9 oså. Det är verkligen dött här i gstad ;o och efter att ha lessnat på att bara köra runt här körde vi till lite andra place där vi träffade våra "kompisar". Kvart övert 12 kom vi hit igen, och pratade lite, halv 2 for Lisa och då kom även mami och papi hem.

Imorse vaknade jag än en gång halv 10, rätt bra ändå? ordet vrååålhungrig räcker inte ens, det sista jag käka var ju lunchen vid 3 typ, men nu är det probelemet löst. Idag vet jag inte vad jag ska göra, söndagar har man typ aldrig nåt att göra? Men den går typ ändå fort, ikväll blir det att jag skriver lite NO och så innan jag lägger mig nlir det väl att duscha!



så jävla irriterad!




stay cool <3


NäraDejSunderbyn

Go´ kväll! natt?

Vet ni, att jag gillar den här dagen. Den har som varit bra på något sätt. Allt har bara flytit på helt perfekt. Skolan var inte alls nå problem. Sen efter skolan idag så har jag kört moppe, sjukt kul! Vid 7 när jag kom hem och åt var det ju inte så mycket, men allt var ändå bra. Vid 9 kom Lisa hit och så for vi ut, och det är väl dagens höjdpunkt, allt som bara har hänt nyss under de senaste timmarna!
Kanske inte en dag man ska minnas resten av sitt liv men värt att tänka på i helgen iaf ;)

Det är i stort sett min fredag då, kom nyss in och ska väl typ inte göra så mkt, smsa? Och btw, mitt gratis sms går ut snart!


eporinmyheart!



puss snyggingar.

GrattisEvelina

GRATTIS PÅ DIN FÖDESLEDAG SÖTASTE EVELINA!  kysspådigsweetie <3




youknowiwantyou

Tja! Första torsdagen i skolan, var väl rätt så chill ändå, förrutom det dubbla NO-passet. 3 slutade vi iaf, och så for jag och Lisa hem till mig, snackade bara hela kvällen, var ett tag sen det var så, halv 10 for hon hem!

Idag ringde mobilen 06:15, tänkte snooza 1 eller 2 gånger som jag brukar göra men istället stängde jag av, så fem minuter över 7 kom pappa och sa att det är dags att hoppa upp. Efter en seeg morgon där hemma så blev klockan tio minuter i 8, ingen idé att promenixa så jag bad pappa skjutsa mig, och när jag kommer fram träffade jag Lisa.
Började dagen med 1h 10minuters SO-lektion! varje fredag morgon, kill me! Idag var det ok för vi antecknade bara lite och så satt man ju och smsa ^^ Efter lunchen och 2 lektioner med Ture, var klockan tjugo minuter i 2, och vi fick sluta. Jag och Mia cyklade hem och så satte jag mig typ här och så har jag knalla runt i huset. Vet inte vad man ska hitta på ikväll, men imorgon kväll ska vi egentligen till Tara och dom, men eftersom Tara inte kommer vara hemma så följer inte jag med, så klocan 6 till typ..2 är det FF!

Skriver säkert imorgon om inget hindrar mig. :)


Pussochkram

du sa aldrig nej.

Eftersom de har förstört våra onsdagar, så är det schemalagd dag (?) fyfan alltså! Men dagen var rätt chill ändå, fick slutade tidigare oså.

Efter maten idag, kom Lisa hit. Vi chilla vid datorn ett tag sen blev det en lång åktur med moppen, lite hit och dit och fram och tillbaka :) Snacka om att jag kommer vara förkyld imorgon! Aja, men vi får även till starre och köpte olja. (inte matolja, MOTOROLJA) där träffade vi även knarkare, alltså hörrni..jag är seriös, det var ett gäng och dom var höga ;S fyfan, man blir ju typ rädd! Så kommer en bah: hejsan tjejer! usch, istället för att säga hej hade man ju typ lust att kuta iväg därifrån! Kom hem kanske 9, och då duschade jag och nu satte jag mig här. Ska klicka runt på olika hemsidor och sen blir det väl att lägga sig, har inte så mkt mer att skriva här anyway.






tack för mig, leverpastej! <3

turn it up

SÖNDAG skrev jag detta!

Jaahejj, inte skrivit här på ett bra tag, men som sagt, jag har själv bestämt hela veckan att jag ska skriva här på söndag som är idag som sista sommarlovsinlägget eller vad man ska säga. 

Under veckan har Tara varit förbi här och chillat, förra söndagen om jag inte minns fel, tack för din present <3 sen har jag varit med Lisa, Elin, Nettan några dagar.

Igår for jag och handla med Elin till våran födelsedagsfest! Tog sisådär 1-2 timmar bara. Duschade, och fixade lite, sen vid halv 4 kom Nettan och Mia förbi så gick vi vidare till Elin. När vi väl var där blev det fix och fixa maten och allt sånt där grejjes. Halv 7 började det komma lite folk, så då började vi med att käka; det klassiska tacos ni vet och nå är det alltid lika gott! :) Efter att ha öppnat presenterna såg vi film, den hade nå konstigt namn så jag kommer inte ihåg vad den hette.
Vi fick ett spel i present, Våghals..det är som sanning eller konsekvens, helt kul det var! :)
När vi hade använt alla korten så tänkte vi spela guitar hero, det blev typ tjorvigt men tillslut så spela vi nåra låtar, dom som var kvar, myysigt! 00:10 var det vara jag och Elin kvar, vi städa undan allt och en halvtimme efter det började jag promenixa hemmåt.

En lyckad fest skulle jag kalla det, passade som ett bra slut på sommarlovet! Tack alla ni som kom och alla fina presenter, you rock girlzz ;)<33


AnnaMaria Elin Evelina Ida Jeanette Klara Moa Lisa Petra Sofie Stina Susanne!


TISDAG skrev jag detta!

Har haft inlägget i utkast, men hejhej! Igår började då skolan, rätt så chill men jag hatar alltid första skoldagen, man bara sitter där när mentorerna snackar om en massa skit man har hört förr! Har inte så mkt att säga om dagen, slutade 12.

Idag började vi däremot följa schemat, något roligare..men tisdagar har ju typ alltid varit den längsta dagen och blir bara ännu längre också; 15:55!
Snart jag ut och möta www.maaajss.blogg.se här på vägen och lämna usb-minne :) sen vet jag inte, men skriver väl här imorgon!

hejs svejs <3


.

Orka falla för fel killar.

15!

Hejhej! på en vecka har jag inte skrivit här, dels för att jag inte har varit hemma typ 4 nätter och sen är det så att om jag inte skriver på ett tag tänker jag ju att jag verkligen måste göra det men då blir det att jag bara skjuter upp det.. :\

Fredag: Hade ställt klockan på 10:30, hoppa i duschen fixa mig och käka frulle, klockan blev ju då halv 1 och sen torsdag kväll tänkte jag hela tiden att jag ska in till stan halv 2, men så var det inte, så Tara ringer och frågar vart jag är medans hon är påväg till henne buss, jag ursäktar mig oså men som tur var skulle mamma till stan klockan 1 så jag åkte in med henne och det hela löste sig. Vi käkade på waldorf, och vet ni! alltd när jag har käkat där så säger jag alltid: "ska aldrig mer käka här nåmer" men ändå gör jag det! aja, vi drog på stan en sväng och sen tog vi bussen till björx. Vi tog en cykeltur innan middagen och sen chilla vid resten av kvällen, la oss kvart över 1. Juste, vid såg första Batmanfilmen, Batman Begins, ajaj vad bra! Nu vill jag se Batman: The Dark Night som går på bio!





Lördag: Vaknade vid cirka 10 och gick upp och käkade frukost, egentligen var det så att jag skulle hem denna dag, men jag stannade kvar. På dagen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde faktiskt..... Halv 9 började vi gå mot Karin och så gick vi vidare till Konsum och köpte lite godis och så kom vi hem och såg film; I Am Legend som dom hade tänkt se, jag har sett den förr men den är så sjukt bra! Och det är ju inte dåligt med att Will Smith har huvudrollen ^^ <3 denna kväll la vi oss typ 1.

Söndag: Vet inte vad vi gjorde den här dagen..fan! Men jag tror att vi såg filmen "Eight Days To Live" som gick på 21.00 på 5an, den var ju helt bra!! Sen så fortsatte vi med att kolla på tv hela natten lång, vi nötte MTV, och sen halv 4 började vi bli hungriga så vi gjorde gröt! Jag vet, men sen 5 la vi oss.
 
Måndag: Vaknade kanske kvart över 10 av att Tina väcker oss, hon skulle ta bussen halv 11 till vägverket, hon hade uppkörning! Vid klockan 12 kommer hon hem, och såklart klarade hon det och nu har hon körkort, fan va skönt alltså! Haha, vi var fortfarande i pyjamas och så skulle vi med henne på en liten åktur, så det blev att bara ta på sig skorna och springa ut sådär, skämmigt, men vi satt ju som bara i bilen. Halv 3 for vi in till stan, Tara skulle typ till läkarn eller nåt, mötte upp mami, fick en klänning och så plockade jag mina ögonbryn. For hem med henne och duschade och bytte kläder och så skjutsa pappa dit mig igen. ^^

Tisdag: Händer inte så mkt, jag och Tara chilla. Halv 4 tar jag bussen in till stan och vidare mot Gammelstad. Home sweet home :) På kvällen var jag med Lisa, mkt treevligt, vi körde omkring i Luleå, och utanför Lule !?


 


Onsdag: Den här dagen tänkte jag fixa mina garderober, och det gjorde jag faktits, det var typ asjobbigt, för jag testa massa olika grejs och stoppa hyllorna i garderoben på olika ställen, vid 4 tog jag hem paus och for till Elin en sväng och kom tillbaka en halvtimme efteråt. Fortsatte med garderob shitteett och så blev jag klar vid halv 9. På kvällen nötte jag dator och väntade in min födelsedag.

Torsdag: hihi JAG FYLLER ÅR! :D Ja då blev man 15, tack alla ni som har sagt grattis och ladda upp bilder på era bloggar och bildagböcker <33 alla gulliga sms får jag inte heller glömma! Gjorde världens godaste tårta också, och fick främmande.





Fredag: Eftersom vi inte hann gå och ut och äta så gjorde vi det denna dag, vi åt på Zan. Trevligttrevligt, äter typ aldrig ute med hela familjen :p När jag kom hem, satt jag vid datorn och nötte musik & youtube hela kvällen.

Lördag: Äntligen kom jag till idag, alltså behöver jag inte skriva nå mer, fast jag har bilderna kvar att ladda upp, det är ju typ ännu jobbigare :\ ja men Elin har varit här idag och vi har suttit och planera lite, sen har jag inte gjort så mkt.
Vet ni, jag gäspade nyss och klockan är 20:20 på min dator när jag skriver det här och jag är trött! Men det kanske bara är bra?




It's like i'm walking on broken glass!


:)



Vilken klass ska du börja i: 9A
Vad heter din skola: Stadsöskolan 
Vilket datum börjar din skola: 25 augusti
Längtar du: Lite kanske
Har sommarlovet gått snabbt tycker du: Jaa
Vad har du gjort på ditt sommarlov: Chillat som faan.
Har du hunnit med mycket tycker du: Hade om jag vela
Ska du börja i en ny klass nu: Nae
Isåfall, kommer du sakna din gamla klass: -
Gillar du din nuvarande klass : Typ
Gillar du alla i din klass: Nae
Varför tycker du så: Det behövs inte tas upp här
Vilka brukar du umgås med: Det jag kommer ihåg från sista tiden; Stina, Anna, Lisa, Eve
Vad brukar ni göra på rasterna: Tare chill, snacka
Har du kramat alla i din klass: Nej, haha
Gillar du din mentor: Har 2, ena bättre än andra
Gillar du dina andra lärare: Njae  
Vilken är din favorit: Jonas!
Gillar du dina betyg: Jo, med tanke hur mkt jag kämpat för dom ^^








I'm not under your control anymore

Yo folks,


Blev en tripp till Yamahacenter igår då, kollade lite där ja sen hände inget mer förrutom att vi bah for där ifrån, vidare till stan en snabbis och kom hem och käka.
Efter att ha nött dator ett tag for jag hem till Lisa; vi satt vid datan och skrev med folk och även smsade, sen snackade vi och käka glassss, trevligt!


 



Idag vaknade jag typ halv 12, sentsentsent! men så blir det inte imorgon, då ska jag upp tidigt. jag har typ slöat hela dagen, men ändå går tiden så fort !? och på tal om det är det skola om 2 ½ vecka :O men från det ljusa sidan.....det finns ingen! Efter middagen idag så knalla jag hem till Elin där även Nettan var, vi snackade i telefon ett tag sen gick vi in och såg en film; Feel the noise hette den, bra var den men lite wannabe 8mile filmen med Eminem, även där käkade vi glass.


   


Imorgon som sagt ska jag vakna tidigt, hoppa i duschen och så åka in till stan..därefter blir det nog att ta bussen till björkskatan ^^,
inga mer ord som jag vill skriva här, pussochkram!








this time can no one stop me!

she hit the floor

Y0Oo

vid klockan 3 for jag och pappa runt på storheden och köpt batterier 8-) vi var på ställen som expert, jula & biltema.
ja, det är det enda jag har gjort idag, och sen bah chillat här hemma.

trodde jag hade en massa att skriva här men tyvärr så vart det inte, men hörrni imorgon kanske jag kommer med lite god news!!  ..... om pappa är på "slösa.stora.summor.pengar-humör " :)




på biltema.








IMORGON FÖRFAN!!


ftzzz!!

Jaahejj efter typ 10 dar :]

Nu har både PDOL och LK varit, kom inte in på pdol så det blev inget, men ddet var ju ändå lk i helgen så.
orkar inte skriva allt, men kan säga att luleåkalaset var mkt niceee, mkt kramar, mkt folk; nytt folk också. ja trevligttrevligt!

på torsdag var det ju liksom inget specielt, bara komma in och glida runt omkring där, på fredag var det E.M.D! åh, jag är kär..
..
..
...i danny! :)


     



Efter det gick vi runt som vanligt då, tills det var dags för millencolin! såg inte så mkt eftersom vi gick runt och sökte robin, men tillslut så hitta vi han och hans tjej, dom stod och babbla på...och spelade även luftgitarr ;p halv 3 började vi fara hemmåt.





Lördagen, sista dagen.. då var det lars winnerbäck, men han såg inte jag och lisa, vi gick och virra omkring som vanligt, och sjukt mkt folk det var! men det är bara skojsiigt.

vi åkte även breakdance jag och lisa! :D ville åka batman, men lisa gillade inte idén riktigt..


   



10 över 3 skjutsade mamma hem mig och lisa, och där var då redan brorsan, soheil och hans brosa hemma :)



hejdå luleåkalaset -08.



 och när jag kommer så får jag höra att soheils brorsa hade vunnit en fet marabou...fatta lyx ;o








Ja alltså, mina kusiner från sthlm har varit här en vecka för ni som inte visste det..
dom första dagarna var det stekhett, har även hunnit med arcus före lk, med lisa och susanne och före det en dag på stranden med lisaaa.

 



har även varit och skjutit med papi..det var skoj!


     jag är så bra på att träffa ;)



JUSTE, min baaaabe är hemma nu! exbåx tresäksti <3







tack för mig leverpastej, pusss

RSS 2.0