home sweet home :D eller inte än men..you know .

YOOO

idag vaknade man typ 10 ? kommer inte ihåg när exakt.. eller jag vakna 7 på morronen av att jag låg på mobilen, srry alla ni som jag smsa me, men jag somna -.-
SEN vart klockan 10, steg upp, börja smsa haha.. nörd jag vet :) fix, frukost, lite tv och sen skulle vi åka.. tillbaka till Sthlm då :p
Smsa typ hela vägen.. eller först smsa Evis att jag skulle ringa henne och sen lägga till Stina i våran konversation (?) bara för att dom inte visste hur man gjorde ^^ haha otekniska eller va ? ;) iaf Stina haha :D haha srry.. snacka me dom nån timma, sen skulle Stina till sin mormor&morfar och då gick Evis också..just innan vi la på så sms:a Lisowski mig, så jag fortsatte smsa med henne, och sen börja både Stina och Eve smsa mig, och jag tänkte just bah: haha bara Frida som jag inte sms:ar me typ, sen gick Stina & Lisa, och Evis var seg..men hon svara ibland och just då smsa Frida :O creepy och Stina kom tillbaka.. men bara för att jag var så jävla trött och hade tänkt sova skrev jag ett sms till alla typ: orkar inte sms:a srry ! ska sova är hävligt trött, vi hörs sen eller nåt.. haha dumt jag vet ^^
vid cirka 5  6 var vi hemma, SKÖÖNT ! hatar att bila, speciellt om man sitter bredvid två kusiner som bara skriker åt varann, typ; idiot och hållkäft ;p cp Soheil.. haha

väl hemma så testa jag mina jeans, vill absolut inte ha dom typ :o asså vafan äre me mig !?
ja så jag har bestämt mig för att lämna tillbaka.. mina 96jeaaaans, srry Evis ! :( lämnar jag tillbaka dom där kan jag spara till Evisujeansen..hoppas de hjälper (A)
betala 1200 för dom och de finns svinsnygga andra jeans jag har sett dom jag kan få för så mkt.. som jag verkligen vill ha (!) som t.ex Evisu ^^ vi får se hur de går :)

Ikväll: (söndag) ? typ nörda min mobil och sms:a 8-)
Måndag: NYÅR FFS , typ nån fest nånstans ? aja vettefan . 
Tisdag: vene
Onsdag: hoppas stan, måste lämna tillbaka jeansen innan jag åker hem.. ;S
Torsdag: LULEÅ <3<3 sakna som fan !

då vet ni hur de ser ut nåra dagar frammåt :)

PUSSS

www.trött.se

yo 

Skrev ju igår halv 1 men ja, jag la mig typ en timma efter men jag fortsatte smsa till 3 me Lisa, Nettan, Elin , tröttt man är idag !
juste, Nettan & Elin skulle dygna, och Elin klara för första gången, WOW, grattis =) haha

Vaknade 10:51, år frukost en timme senare. såg typ lite tv och sen fixx och så for vi ut. vi for till nå centrum i här i Skövde :)
allt jag skrivit om att vi varit och shitt har jag lite bilder oså men jag har dom på mobilen, så när jag kommer hem blir de ett inlägg me bara bilder typ.. just so you know guys :)

Chill ikväll typ . tror vi åker tillbak till Sthlm imorron, menmen.
skriver kanske senare ikväll, är säker på att jag gör de :p hah

pusstja

Skövddde :)

yo.

Haha igår kväll var typ chill, FF ;) Soheils föräldrar va borta på nån konsert, kom hem typ halv 2 ^^ hah vi gick och la oss och så smsa jag me lisa till halv 3 ;p

Imorse vaknade jag typ 11 , seeeegt som fan.. typ åt frukost, packa till 1; sov däremellan också ;p
Halv 2 var vi påväg då till Skövde. satt och smsa hela vägen + musik :) cirka 5 var vi framme, åt middag..
Btw, vi är hos ett par som vi känner typ.. ja.
under kvällen har vi chilla, sett på film; Fantastic 4, 2an ;) sen hitta jag och Soheil gamla gamla bilder som vi suttit och kolla på :D hhahaha klockrena bilder !

har inte varit in på datorn nå idag, så jag tänkte att de va ett måste att skriva här lite :p sååå nu gör jag de.
ska väl sova strax, vettekatten va som händer imorron, men nåt :D

inte så mkt detaljer men jag hinner typ inte :p srry Manne (A)

ajja din får ha de bra era fuckerss, pusstjo <3


seeegt,

Tjaaa

Vakande typ vid 10 igen..som vanligt då :p tog typ nån timme och och bestämma sig om jag skulle ha kvar jeansen. jag la ner jeansen i påsen me kvitto och allt och gav den till Soheil innan han skulle in till stan .. men sen i sista sekunden tog jag den ifrån han och bestämde att jag skulle ha kvar dom.
Puh, vilket beslut asså :)

For ut lite senare med Soheils mamma, vi for nå place men vettefan va de hette ;p
Kom hem, åt mat, och så har jag suttit vid datooorn :D haha inte så mkt har hänt idag men ikväll blir de väl chill och packa, Skövde imorrn !

sms:ar för fullt, gratis som ni vet kanske ;>

Pusstjoo

G-star Raw 96jeans <3 Evisujeans

YO  !
idag vakna jag 10:11 och fick panik och smsa soheil att han skulle komma hem.. för vi skulle på stan och vi skulle inte så sent och han va hos mickis och de tar ju ett tag och gå hem också..=)
vid 12 kom han typ hem eller nå och typ 1 var vi i stan :)

Det enda jag ville göra i stan var ju och söka efter Evisujeans då.. vi gick till Gateone i Gallerian för att kolla om dom har men dom har tydligen slutat sälja de (?) och vi leta vidare och jag hitta inga Evisu.. haha fick typ damp.

Inne på NK såg jag en kille som hade Evisujeans men jag våga inte fråga vars han hade köpt dom för han var typ me massa kopmpisar.. och sen ute nånstans gick de förbi en kille helt fort och han hade Evisujeans och så tänkte jag springa efter honom men jag vågade inte fast jag sa nu jävlar ska jag fråga ^^ haha men jag sa så igen tredje gången bara för att jag verkligen vill ha dom .. men bara för att jag sa att jag ska fråga nästa som jag ser nån så såg jag ingen mer fick damp och smsa evis och frågade om jag ska köpa G-star raw 96 jeans istället, men hon sa nej att jag hellre ska komma hem och köpa Evisu i lule istället, fast när hon väl såg hur jeansen ut börja hon tycka att dom är svinsnygga ode och bad mig köpa 96jeansen... de vart en massa tjorv, shit va jobbigt de va :D haha..

TILLSLUT kom  de en kille me Evisujeans in till G-star affären och jag frågade han faktits :O han va typ sur och bah: internet... jag typ jaha.. och eftersom jag inte ids beställa från internet och betala 3000 spänn bestämde jag mig för att köpa 96jeansen :) men när jag väl ska köpa dom får jag ångest.. eftersom Evisujeansen har väntat på mig sen i somras :p ja..ännu mer tjorv och btw soheil fick damp på mig eftersom han hade köpt hantlar som vägde 20kg typ och han fick stå och vänta på att jag skulle bestämma mig i 3 timmar (A)

Men jag vart sur på mig själv också för att jag inte hitta Evisu, så då testa jag 96jeansen, dom va ASNYGGA! och då när jag bestämde mig typ till 99% ringde jag pappa och berätta om jeansen.. HAHA han sa att han inte brydde sig ode och att de är mina pengar som slösas..och inte bara de, han tyckte inte jag behövde mer jeans bara för att jag har 13 andra där hemma ^^

Efter att sms:at och ringt evis tiotusen gånger ställde jag mig i kö och betala för 96jeansen.. alla mina pengar gick åt till de såklart. jag som hade så MKT !!
Ja, men jag köpte dom till slut..de va tungt eftersom jag vet att jag inte får köpa Evisujeansen i lule :(
sånt e livet =)

Kom hem typ 5, 6.. skulle testa jeansen men jag tog aldrig av dom så jag sitter me dom fortfarande ^^ haha de blir oftast så.. när jag kommer hem och ser Evisujeansen på dIVA kommer jag ångra mig fett mkt att jag köpte dom här eftersom evisujeansen är råååhetaa !<3
nog pratat om jeans.
Ikväll ska jag se En prinsessan dagbok 1 haha :D efter de typ chill :)

De var min dag de,  tror inte jag orkar skriva nå ikväll. men jag kaaaanske gör de ;)
Haha jag skrev ganska mkt, eller mest detaljerat, men de är Manne som säger att jag skriver korta inlägg och att jag ska ha mer detaljer, så ja (:



 yeey, jeansen :) haha snygga ? (not) hah ;p

Lol :p

hah okej , skrev typ nyss men jag måste bah skriva de här:
If your left leg was New Year and your right leg Christmas, can I visit you between the Holidays?

hahah Manne skrev de på msn nyss, enligt han: årets raggningsreplik ;)

kan erkänna att jag har dålig humor ^^, menmen dom flesta vet nog redan de :p



tjo fuckers <3

the moon is dancing.

De va julafton :D


Vakande typ 10 igår, eller vettefan va klockan va.. hände inte så mkt på morronen typ data ^^ (haha jag vet, hela tiden, men vad ska man göra? )
hjälpte till oså, sen vid 3 dusch och fixx :)
STORT TACK till pappa där hemma i lule, helt ensammen, som fyllde på min mobil igår <3
gratis sms nu, bara o smsa (A)

vid 5 kom typ alla :) de var kul osv..

efter att alla hade farit typ data igen ^^ (haha jag vet..) vid halv 2 la jag mig men jag hade fått ett sms av evis så då smsa jag me henne, vid halv 3 palla vi inge mer så då sov vi :)

idag skulle vi typ fara ut ode men de är ju stängt överallt, blä, så de blir typ en långpromenad eller va soheil nu babbla om ^o)

skriver sen...typ.


kramisar, <3 / tinis ;d

GOD JUL :D

gooood juuuul allihop <3 :)

HA EN JÄVLIGT BRA JUL önskar jag er ^^,


image4image5

still 1 day left

tja.
vart typ bara chill idag, ganska skönt.. men vid 5 åkte vi in till Stockholm City och kollade runt, åhlens hade julöppet till 22 ;o men vi va inte så länge :)
Sthlm´s åhlens har fan 7 våningar och Luleå´s har 2 ;s En våning i Sthlm´s åhlens är båda i luleå tsm.. ojojoj

inte länge kvar till jullafton ^^, kulkul..

vene om jag skriver ikväll.. don't think so (;


image2ha en niceee kväll fuckkkers, <3




1 day left

Yooooo ;D
Vakande typ halv 9, steg upp en timma senare :) lite tv, frukost och nu sitter jag här igen .. som vanligt :D

Som sagt i tidigare blogg, händer inte så mkt idag.. chill :)

IMORRON ÄRE JULAFTON :D wiiiiihoo. Enligt soheil äre släktmiddag, whatever ^^

skriver typ sen.. eller så inte.

ha d bäst ! PUSS


chilll..

hej igen ;p
har inte hänt så mkt sen jag skrev sist, fortfarande data (A) haha shit, typ nött ut pixbox ^^

imorron händer de typ inget, bara chill :)
asså de är typ booring ikväll , får väl sitta och spela guitar hero me sohrab eftersom soheil ska till michaela !


image1



22/12 07, 20:45 !

 


sthlmm :)

tjjoo
nu är jag i sthlm ;d wiiie

ja imorse vakna jag 8, åt frukost och fixa och allt shit. halv 10 åkte vi till kallax flygplats och planet gick halv 11 ;)
efter 1h 5min var man framme och sen dess har man typ bara nött data ^^,
haha jag har bakat pepparkakor också :D

ikväll händer typ inte nå..  aja skriver om de händer nå vettigt, eller så inte..  -.-


pusstja

hit the floor.

heeeey :D   fyfan va härligt och bah vakna och veta att man har jullov och slipper skolan :p

så imorse vakna jag typ halv 11 ^^ haha, åt frukost och så satt jag mig här :)
idag händer nog inte så mkt, kanske ut en sväng och fa förbi nån och hälsa god jul innan jag åker imorron :D

senare när papi kommmer hem från jobbet ska jag fråga om vi kan fa till elgiganten <3 (A)

hade inte så mkt mer o skriva..

see yaa, <3

JULLOV FFS <3

NU ÄRE JULLOV :D 

idag har vi typ sett på film och gjort julkort, slutade 11, och sen åkte jag in till stan me lisa.. vi kollade runt och så träffa vi killarna (Pierre, Manne, Robert, Joar & Jonte) dom ville att vi skulle hjälpa dom att hitta julklapp till stina & eve :)
haha kul vare osså kom klara också de vart en sväng till kärleksbutiken också och mkt garv kan jag då säga  ! :D

skolan klockan 6; juldans ode, haha de var lite kul sen hemklassrummen för att få första betygen !! är väl ganskaaa nöjd ;)

haha sen for vi till pierre och slog in eves pch stinas julklapp, HAHA bästa julklapparna ever ! stringtrosor och en kondom var ;)

hem o äta, och data hela kvällen ? aja we'll see ;)


pusss, God jul <3



yo :)

tjaa folket ;p
skaffat en blogg för att se hur kul de är.. enligt stina är de ju megakul ? :p haha

idag hade vi basketturnering på skolan :) gick väl typ bra men vart less i slutet, whatever..

IMORRON! går vi till 11 och sen stan me lisowski och sen klockan 6; back to school för avslutningsgrejjs :)
fyfan..härligt säger bara ! jullov ftw ;)

tjohejs, <3

RSS 2.0