halloween spirit

Ja iförrgår, vi gick och la oss 4, fett trött man var för jag steg upp 10 än en gång men Tara sov ju såklart till 12, as usual! Vi slöa hela dagen framför tv:n och datorn tills det var dags att dra in till stan, väl där köpte man ju lite tjofs! 2 hundringar gick ju åt igår. inte bra alltså, vad hände med att spara till sthlm? när klockan blev 7 drog vi till the pontus hall. japp vi hade träning och det gick fan sjukt! Det var då en träning man kunde kalla träning, träna typ ihjäl mig! Hoppas det går lika bra på söndag, WISH ME GOOD LUCK FFS!

Död som jag var när jag kom hem igår, hoppa jag in i duschen och satt vi datorn ett tag och sedan efter det gick jag och la mig. Imorse KLOCKAN 10 ofc, vaknade jag. Käka frulle och sen drog jag in till stan igen, och var back på en timme typ.
Det var längesen man typ gick in i affärer som GAME och sånt, det var kul ! fast inte kul när man ser en massa spel man vill ha :| Iaf inte när man står där och dreglar efter Rock Band, men vet ni vad! tror inte jag vill ha det, World Tour kommer ju snart, SÅ mycket bättre, men SÅ mycket svårare säkert, men är man elit är det ju inga problemos, ehe.










Innan bussen skulle åka drog jag ner till kulturens hus och reserverade 2 biljetter, bullet for my valentine! Ännu ett steg frammåt! Jao, sen tog jag bussen hem och chilla lite. Fixade även mitt tävling licens kort till på söndag, och sen har jag varit social på msn ett tag. Om ett tag ringer Lisa och vi får se vad vi hittar på, yeye en massa skoj som vanligt ofc.


 


Och btw, den här glassen är så mumsigt äcklig ;s fyfan!




Kramhejs!


it would be perfect.

Tjenna, jag hann inte uppdatera igår men här får ni lite update.

Dagen igår började med data nötning (ofc, vad annars liksom) Jag skulle ha varit med Evis och Stina med det blev inte av för jag skulle till Tara, srry dudes <3 hursomhelst tog jag bussen in till stan och där chilla jag ett tag tills nästa buss mot björx kom! Jag och Tara.. vi skulle baka kladdkaka, aa men det fanns ju inte mycket kakao (trodde vi) så vi skulle göra halvsats men allt blev bara fel, haha och inte blev det nån jävla kladdkaka. nejnej det blev torrkaka! Misslyckat som fan alltså. bild kommer senare när jag är hemma. Efter middagen var det dags för träning, gick faktiskt bra och vet ni? En sista träning imorgon, sen är det tävling under helgen. Ja säg adjö, för jag kommer dö. Hahaha det där rimma ju typ, ^^ ja men wish me good luck!

Ja men hörrni folks, vad händer under halloween? jag själv har då absolut ingen aning om vad som händer, hör av er !

När vi kom hem satte vi oss och såg desperate housewives på dirr, vi missa dom första minuterna. Sen blev det att hoppa in i duschen och på kvällen såg vi film och la oss vid 2. och innan vi la oss sa Tara; väck mig inte före 11 ! vet ni, hon kan sova bort hela dagen om inget hindrar henne ;o helt sjukt. Ja vi åt frukost framför teven och senare gjorde en ny kladdiskakis, och den ser ju bara helt perfect ut ! yeah. halv 4 hade Tara basketträning så jag drog in till stan kom hem klockan 6, då vara Tara hemma men så drog hon igen för dom skulle och sälja toapapper..så nu sitter jag här...och väntar....på att hon ska komma hem, liksom. Aoow, snart är lovet slut = skola! Har gjort bort alla prov innan lovet förrutom ett så det är chilledill. Alltså, jag räknas serilst ner dagarna till sthlm så bara mycket som det går!!



See yaa fuckers :)


you don't want it

Såg aldrig filmen, haha pallade inte. Fortsatte skriva på msn med folk, vilket jag alltid gör nu förtiden, ja igår satt jag vid msn till streeten börja! Det var fan kul igår, way to fun, som Elin själv säger det: vi smeker ju lockingen! (Euliin på pix!) inte eliasson :p haha grym dansstil, men sjuk svårt. dusch, msn, sova; det var resten det.

Idag började dagen med....dator! 8-) alltså jag vet , borde chilla lite men det går liksom inte när man sitter som fastklistrad. Under dagen ringde Evis, var ett tag sen. Vi babbla på, inte bara om en massa skit som vanligt. riktig seriösa grejjer här alltså! Nä men .....äh!
På vårdcentralen idag tog dom blodprov, ajaj så ont det gör efteråt! gick förbi skolan och hämtade lite mappar, och om Evis läser det här, din mattemapp är här!

Efter maten ringde Nettan...3 gånger! haha ja men sen for vi och var med Lisa och Sua, vi slog på en film som vi inte orkade se klart. Satt och tjocka med glass istället och snackade.....lite girlstuff!



it's like a whirlwind inside of my head

Okej, jag satt bara hemma och nörda men ändå kom det inget inlägg, men det var för att 3 timmar av kvällen igår snacka jag i tele med Lisa så och det var i hemtelefonen så jag kunde inte ha handsfree och då pallade jag inte det. Ja vi snacka om allt möjligt och strax efter 12 la vi på och så fortsatte vi snacket på msn och med massa andra.

Idag vakna jag halv 10 eller halv 9 blir det ju eftersom man ska ställa om tiden, håller med Nettan, rätt ballt ändå.
Streetdance idag, ja det är väl bara det som händer i guess. Seriöst, ring om ni har tråkigt efter det !
1 veckas lov, vad fan ska man göra !? hoppas snön kommer snart iaf, skulle vara mys! :)
ska fortsätta snoka på pix sen ska jag nog se high school musical, eller jag slog på 1an igår och då när jag hade sett 20 min ringde Lisa och sen stängde jag bara av eftersom jag inte orkade se den vid 12... undra om jag ska vänta på henne så ser vi 1an från början och sen 2an och så kan man sen se 3an eller ska jag se 1an nu? jag tror jag gör så, och Lisa jag kan se den 2 gånger! det gör inget.

Sådär, nu ska jag kolla på pix sen se high school musical,
<333





here comes the rain again, falling from the stars.

Kvällen igår var trevlig, efter 7 for jag till dom andra, dom hade det mys, haha Bea hade det verkligen mys och hade redan bytt om till pyjamas och lisa hade en ganska unik outfit. Vi käka glass med jordgubbar och kola/chokladsås, mycket gott var det!





När vi flummat på ett bra tag hade vi typ pratstund, nä skoja men vi snacka om allt möjligt ett bra tag! och sen var det dags för Lisa och Sua att basta, jag och Bea pallade inte det så vi såg en film medans, Camp Rock. Nu har jag äntligen sett hela från början till slut.
När Sua och Lisa hade duschat och vi hade sett klart filmen slog vi på Titanic, jag har som aldrig orkat se den, och samma med Lisa, så dom andra tyckte att vi skulle se den. Själva Bea som älskar filmen så mycket somnade ju, och eftersom jag inte skulle sova där så drog jag hem 20 i 1 så jag hann ändå inte se hela..

Idag vaknade jag typ vid 10, har typ inte gjort ett piss sen dess! bara chillat och så. Vettekatten vad som händer ikväll.. så peeps, RING!

Håller på att hungra ihjäl, snart är maten klar, i hope. Det kommer säkert komma minst ett inlägg ikväll om jag bara sitter hemma och nördar.

Pussåkram

the day that never comes,

I onsdags när jag kom hem ringde Bea och frågade om jag ville med till storheden med Lisa och Sua, dom var redan påväg men jag mötte upp dom och så promenixa vi dit, behövde verkligen annat att tänka på! Väl där köpte vi godis och flumma lite, men det var något kallt  När jag kom hem plugga jag typ matte hela kvällen framför datorn. La mig väldigt tidigt.
Torsdag var inte en av mina favoritdagar, var sur..som fan. Behöver vi ens snacka om den dagen? Nej, för det är inte den trevligaste,

Vi fick sluta tidigt igår iaf, matte provet gick mindre bra men nå känns det bra när man får ett sms av sin spanskalärare att man hade alla rätt :D Träningen gick bra, favvoträning for sure alltså.
Idag hade vi mentorsdag, vi skulle se film och sånt. Love boogie hette filmen, den gick att se ändå. vi hade bestämt sen att vi skulle ta bussen in till stan och käka på waldorf.

   suddigt.. men vafan bättre än inget.

När alla var klara blev det en tripp på stan, med Evis Stina Anna, och även förföljda av Robert Joar Manne. Jobbigt... vi har fått springa runt och försökt bli av med dom..ibland lyckades vi!

Om ett tag ska jag till Lisa Sua Bea, blir väl mys! slå en pling, kommer troligtvis inte svara på sms eftersom jag har ganska lite cash på mobilen. Vem vet, ni kanske får ett inlägg därborta.




Det var så jävla hemskt, tårarna bara rann..


inside my shell i wait and bleed

9 ska jag lägga mig, så sjukt trött! Hoppas jag är pigg imorgon då. och självklart innan jag lägger mig ska jag ta en mandarin, åt en när jag kom hem och innan jag duscha, och innan skolan imorse! Japp, jag missbrukar men jag hade ju tänkt ta med 2 imorgon också, jag får akta så att jag själv inte blir en! 8-)





Gott & Blandat är gott! 
 
Lisa, vilka 3 är det här !? :D




that's the question

Senaste person som:

Sov i din säng: Det var jag!
Du pratade med: Mamma
Du gick på bio med: Så länge sen att jag inte minns
Du gick på stan med: Evelina
Skällde på dig: Mamma säkert

Senaste:

Låt du hörde: H
Film du såg: High shcool musical 1
Mat du åt: Middag
Kram: Can't remember
Puss: Can't remember
Känslan: Konstig känsla
Ilska: Skolan!!
Resa: Jullov 07, Sthlm
Glädje: Tanken på innebandyturneringen imorgon
Dröm: Det minns jag inte
Boken du läste: Varför dör grannarna?
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Anna
Gången du åt en 7-eleven korv: Never happend
Gången du var utomhus: Idag efter skolan typ
Gången du sov: Inatt
Gånen hela din familj åt middag tillsammans: I Lördags
Saken du köpte: Tshirts i lördags


Om dig:

Namn: Tina
Ålder: 15 sen i augusti
Sysselsättning: Träning, eller plugg är det väl mest.
Bra egenskaper: Det får ni avgöra 
Dåliga egenskaper: För många att nämna här, haha ;)
Hårfärg: Svart
Ögonfärg: Brun
Skostorlek: 36

Allmänt:

Ska bli skoj: Höstlovet som kommer, och innebandyturneringen imorgon
Ska inte bli skoj: Matteprov, spanskaprov på torsdag, och om det blir förlust imorgon.
Sparar till: Sparar massor med pengar tills Sthlm!
Önskar jag var bättre på: Vet inte!
Dagens dryck: Mjölk
Vad saknar du? Gamla tider, 7an!
Två band/artister: Bullet for my valentine, Slipknot
Vad har du gjort idag: Skola för det mesta,
Var det kul? Nej verkligen inte
Brukar du svära mycket? Ganska mycket
Hur tidigt stiger du upp? 10 över 7
Är det bra eller dåligt? Braa

Gillar du att slåss eller? Klart! annars hade jag inte tränat karate
Vad ska du göra ikväll? Fixa inför imorgon, sova
Hur många timmar sover du per natt? 7-8 timmar
Vad är det för veckodag? Tråkig tisdag
Är du uppväxt i stan eller på landet? Lule, the one and only!
Har du utländska föräldrar? Det har jag :)
Vad lyssnar du på för musik nu? Ingen alls
Öl eller Vin? Cola
Vad längtar du till: Imorgon, Fredag!
Vem hatar du: Orka hata ;) men det är mycket/många jag inte gillar. 


it depends on you.

Haha vet ni vad jag skrev på msn igår: " fan, jag skulle ha lagt mig för 40 min sen -.- " och ni fattar säkert var det betyder, jag slog inte av datan den tid jag skulle men skitsamma jag klara mig genom denna långa sega dag iallafall.

Innebandyturnering imorgon, inte lika taggad nu..och jag är less. på allt. och innebandytröjan är i skolan någonstans, har tur om jag hittar den imorgon, troligtvis är den på slöjden. det här suger.

Vet ni, nu ska jag duscha och fixa allt för imorgon och sen ska jag verkligen sova 9! Det kan jag lova er, jag lovade aldrig igår, men nu har jag lovat! Har träning egentligen men jag har verkligen ingen lust, och tänk om det är värsta hårda träningen och så kommr jag med träningsvärk imorgon, det går ju inte liksom! och jag har redan varit duktig och hjälp pappa här ute, så jag är verkligen trött.


 fullt med löv var det.



och innan jag går, innan jag lägger mig kommer det ett till inlägg, ett godnatt inlägg typ, med en bild på våra tröjor :D ......om jag nu hittar min och kan ha den.


i can't stop

3:e inlägget nu = ännu mer ovettig skit.

Nä men jag har faktiskt tvättat bort sminket och sånt shiit, ska bara borsta tänderna. Fast före det ska jag ta en mandarin, eller satsumas heter du kanske. Skitsamma dom är så jävulskt goda iaf, i 1-2 veckor har jag typ levt på mandariner och morötter! ojoj, ni ska bah veta hur mycket.. det är sjukt.


Ne, om 15 min, då ligger jag i sängen allt klart till imorgon och datorn avslagen.

Och hörrni..som sagt, 3:e inlägget och Stina har bara skrivit 1 idag! stolt? YAO!





GODNATT NU!


don't lie

Ja, då har man "msn:at" med folk seriöst hela kvällen! Nörd jag vet 8-)
Haha uppdaterar rätt ofta, men bloggar man inte på ett tag då börjar det bli rätt kul faktiskt.. annars hade jag aldrig uppdaterat nu liksom, när jag inte ens har något vettigt att skriva!

Klockan 9 ska datorn vara avstängt och det är väl bra, börjar 8 och går till 4 imorgon, och juste, vi har idrott; innebandy imorgon!! Ahh, kommer vara så jävla kul att jag kommer längta sönder mig tills på onsdan!   jag har problem.   

Just nu snackar jag bara med 1 person, undra om man inte ska skriva hejdå och tvätta bort kladdet från ögonen och sen lägga sig och chilla med musik? Hade gjort det på dirren om jag hade haft gratis sms också, men nej tyvärr så har man inte det, och det suger apa!



Godnatt! <33


delicious.

Tjenna, jag hann tyvärr inte blogga igår.
Cirka vid 2-tiden promenixa jag mot Lisa och därifrån gick vi till ica och köpte nudlar och lagade de. Sen kom Ida och Sua och vi gjorde lite svenska men vi hann inte så mycket eftersom jag och Lisa hade streetdance. Dirr efter streeten gick vi till Sua efter som hon och Ida var där och gjorde klart det sista inför redovisningen..

Idag det gick väl rätt bra, skulle ha fixat lite bättre med powerpointen men vi hann ju inte ens kolla igenom det så det var väl bara att köra, men nå var det ok annars.

Resten av dagen var rätt chill faktiskt, hade inte ens nån engelska för vi gjorde tröjorna, tänkte ladda upp bild men det gör jag typ imorgon efter träningen, då är det sent och då gör det inget om folk ser.
vi sluta 3 idag, jag var hemma kvart i 5! Skolan är ju så....vad var det Lisa, mysig? ;)

Middagen gick väl och äta, mamma hade lagat typ nå grejs men nå var det gott! och eftersom jag inte känner nån press med läxor ode blir det att nöta data hela kvällen och det känns ju bara så otroligt nice! Men vädret ute är inte så värst nice, var just ut....det här gillar vi inte.
Tänk om jag bara fortsätter att blogga såhär, då slipper folk klaga på mig och då är alla glada och lyckliga? Perfect. Men det gäller ju att låta 10 min i sitt liv gå till det här varje dag också. Nu ska jag forsätta msn:a med folk och 9 tycker jag att vi stänger av datorn.


Hörs imorgon, kyss <3

no fear.

Jag hann inte uppdatera! dagens planer blev lite konstiga men ni får ett inlägg imorgon.
Jag vill sova och jag borde sova men min hår är blött och jag borde torka det och jag vill ha platt hår imorgon men ändå vill jag inte vakna typ 6 på morgonen, hur ska detta gå? :\



puss

your voice.

Vi tar det nu tänkte jag..för då kanske ni får ett inlägg ikväll, imorgon och på tisdag! Det låter ju ännu mer super! don't ya think?

Kvällen igår var väl rätt nice..hade inte så mycket att göra men tillslut var man ju hemma. Jag och Tara babbla på som vanligt, och vad man än snackar om slutar det alltid med samma saker. Kom hem 1 och drygt halv 2 la jag mig och lyssna på musik. Vet inte hur det här gick till men jag vaknade 20 i 12 idag! can you belive it peeps? för en halvtimme sen alltså, och jag har redan hunnit käka frukost. *yäh-smiley-från-msn*

Idag har vi besämt att vi ska göra klart det sista av svenskan, blir allt som vi har planerat kommer det nog gå bra ändå : )
Hoppas allt går fort för jag har verkligen ingen ork, och sen är det både streetdancen och karaten.




puss och kram vi ses på stan





you're gone...forever.

Öh..hej ^^

mina skolfoton kom igår... inte fina kan jag då säga er! Idag har jag varit på stan med Evelina, det var ett tag sen faktiskt, men kul var det. Köpte 9 tshirtar, och nej alla är inte till mig men den som lever får se till vad.
Nu försöker jag komma på vad som har hänt under tiden jag inte har skrivit men jag kommer seriöst inte på något..iaf saker som jag kan skriva här.
Matteprov på torsdag, huvva. Och på tal om matteprov, sist jag bloggade skrev jag också att vi hade matteprov, 3 veckor en var ju det men så kan det gå, men skolan går rätt bra, än så länge iaf. Hittills är det positiva resultat men ni vet ju hur länge det kommer hålla :p

Om 2 timmar ungefär ska vi till en vi känner på middag och Taras familj kommer också dit, så lite sällskap men vettekatten vad vi kommer göra, blir väl att ta det chill som vanligt då och glo tv.

En vecka kvar innan lovet! Måndag, tisdag är det vanliga skoldagar, sen på onsdag är det innebandyturnering. Det kommer bli skoj för jag är taggad! Torsdagen är en vanlig då, och på fredag är det mentorsdag. Vi ska typ se film, käka godis och chilla ode i skolan. Före 12 tar vi bussen in till stan och ska käka på waldorf, japp vi har bokat ett bord; 26 pers! Skönt med lov sen!
Nu har jag skrivit litegrann iaf, är ni nöja peeps? ska inte dra ihop värsta långa inlägget så det här får väl typ räcka.
Btw, redovisning på måndag och jag kan säga redan nu att det kommer gå piss så ha inte höga förväntningar, å andra sidan, vem har det egentligen? Känner nu att jag inte skriver nå vettigt så jag ska ta och sluta skriva här och så får ni troligtvis ett inlägg innan..tisdag? Det låter super tycker jag! 


pusss -v-

-.-

fuck kärleken, vem kom på den leken.

9A

KLASSFOTOT!!





och btw.. till alla ni som jag har skrivit till att ni blunda, JAG SKOJA! ;)

RSS 2.0