20 FEB
inte skrivit igen på ett tag, men skitsamma när väl skriver får ni ju veta va som hänt,  så nöj er med de :)

Torsdag: ALLA <3 DAG, haha de va kul :) började dagen me spanska, och efter de var de bild, alla satt typ och gjorde allahjärtansdag-kort ;D myysigt ! sammanlagt fick jag 10 st :D härligt! och vi hade redovisning också ;o jag hatar de! haha ja de gick ju sådär.. "fumlarN" ..orkar inte skriva om dagen oså, men kom hem käka, sen träning och de va världens tråkigaste träning måste jag få säga !

Fredag: Eftersom Julia sa att vi inte hade fått nån rolig svenska lektion på alla hjärtans dag eftersom vi hade redovisning som alla andra hade fått sa hon att vi skulle typ ta me oss nå gott om vi ville och bara chilla på lektionen.. och de gjorde vi! :) I EN KVART, haha sen skulle vi till aulan och lyssna på Benny Grunfeldt (haha kan inte göra sånnadära konstiga u:n ) ja de tog typ 1 ½ timme -.-  sen skulle jag och Nettan va i matsalen och torka bord och de va grööt! fyfan va ääckliggt de va, hah aså fort de va nå bah: Neeeettan! haha ;D jag är ju värsta Eve sa hon. :p sen gick jag till HK:n var där 10min sen drog vi hem..

På kvällen kom Tara & co och nå andra..de va trevligt! åt go mat och sen spela vi guitar hero och brände nån film ;D Juno heter den, går på bio just nu! :)

Lördag: idag skulle Tara ha sin födelsedagsfest så jag vakna spela, snacka me Evis ett bra tag och sen in i duschen och platta håret och skiten :p skulle va där klockan 6, ja, jag börja typ åka mot Björx halv 6 :) kul var de, vi såg då Juno, helt kul film :D på kvällen när alla for kolla jag, Tara och hennes syrra Tina serien Vänner! :) de är så sjuuukt bra. efter 2 avsnitt stängde vi av och la oss, och klockan var ca halv 1 :)

Söndag: vakna 9, väcke Tara 10 :p haha, sen vart de frukost och lite annat, klockan 1 skulle hon till pontushallen och ha match och då for jag hemmm :) snackat me Lisa i tlf halva dan och sen typ dator ode nu :) senare ikväll blir de streeet ;D haha fan va kul och Josse ska ju börja igen (Y) härligt !

om 3 dagar, Onsdag den 20 FEB, FYYYFAAN då kommer Bullet For My Valentine, <33 till sthlm och självklart fick man inte dra ;/ aja life sucks! ha de bra, pusstja <3 :)


image12

segast.se

OJOJOJ senast var lööördag jag skrev, ojoj än en gång..

Söndag: vettefan vad jag gjorde på dagen, typ ingnting ;o men på kvällen var de streetdance, lika kul som vanligt! :)

Måndag: skoola, och denna dag hade vi även skidor på idrotten; trodde de skulle vara hemskt men nå gick de ;D jag och Nettan åkte ju lite hursomhelst ;)kom hem och så storheden på direkten typ, och sen hem igen 20min för att vänta på pappa och sen storheden igen för att........gissa vad.... GUITAR HERO! ;D OCH ny mobil :D MEN.. just när vi köpt den kommer en och frågar om jag ska ha me telia och de ska jag ju inte och man måste vänta ett år innan man kan låsa upp den ! så ja bara GH men de va kul de, loggade in på msn fort och skrev till alla att jag hade fått de sen spela hela kvällen :)

Tisdag: skoola, våran längsta dag som ändå går fortast ;D inge dator denna dag för att jag bara spela ^^ haha ja men sen vart de träning, kul som fan, vi var då inte många ;O kommit hem, duscha och spela igen :p

Onsdag: chilldagen.. haha jag och Nettan hade HK faktits och vi gjorde chokladkakor aka torrkakor enligt Pelle :) haha ja men de va chill dag, kommit hem från skolan, spelat, ätit, pluggat spanska -.- och nu tänkte jag att jag skulle nöta dator liteee, var ju ett tag sen ;d hah..

Ja imorron är de Alla <3 dag! :) och vi har även en redovisning och spanskaförhör!! aja, ha de bäst, puss ! :)

yeye

haha ibland kan jag vara väldig aktiv här, och ibland inte som ni märker :p

Torsdag: skola då, ganska chill ändå ;D men var trött som satan ! väl hemma bestämde jag mig ändå för att gå på konfan istället för träningen för att de var sista träffen innan lägret men även sista träninge innan tävlingen, men de visade sig att konfan slutade halv 8 denna gång just när min träning börjar :D så de var att skynda hem och shit och sen fa till träninge, och bara för att mami kör som en snigel så tar de ett tag :p suck -.-

Fredag: skola igen, men vi hade svenska med vikarie, så gjorde inget, och sen engleska vi hade glosförhör och sen fick vi sluta lektionen mkt tidigare och sen teknik som jag inte heller gjorde nå på ^^ lu´nch 5 min sen HK, vi gjorde paj, de smaka då bra :) sen for jag och Evis hem till Annis en sväng, men sen skulle hon fara och då gick vi hem :p på kvällen ringer Stina och säger att hon är hos Evis och ber mig komma dit, egentligen skulle jag vara med Nettan, Lisa & Sua, men jag väntade ett år på att Nettan skulle smsa, men när jag väl är där smsar hon och säger att hon hade glömt :p så då vart de Evis och Stina :) sen promenerade jag och Stina hem.

Lördag: idag väckte mami mig klockan 7 :s för att vi skulle va i boden mellan 8.00-8.45 för registrering, men ja. började med uppvisningsgrejj och de gick väl ja sådär, kom 3a av 5
6 pers, ganska bra iaf ? ^^ och sen efteranmälde jag mig i fight, första gången jag tävlar i de ! är man under 15 räknas man som barn och då blir de inte så kul, för man får slåss men inte hur som helst som man får när man är junior, så jag fick 3 varningar och blev diskad.. :S :( kommit hem och på direkten käk för att jag var så jävulskt hungrig ! sen innan jag ens hade ätit klart Coop Forum med mami för att vi skulle köpa halstabletter till papi :) kommit hem och suttit vid datorn nu då, ha en trevligt kväll ! puss :)

why don't you hit me with you best shot,

tjo, nu sitter man här igen efter en slö dag.

Ja, onsdag, gör aldrig nå.. de var väl en ganska kul dag ändå orkar fan inte skriva, men gör ett inlägg sen me hela veckan ;D ja men efter skolan vart de storheden på direkten..GH kommer snart, yeey ! ;)

haha jaja, pusss

GOTT I ALLLA LÄGEN !<33

402082-11

hard work work.

tja,

Idag var de tisdag, den längsta dagen. hade verkligen inte lust att fara men man hamnar så jävla mkt efteR!
vi började dagen me musik, chill de var faktits kul ;O och sen NO, typ också kul :o ja men jag orkar inte berätta hela dagen, men kan säga att vi hade SO/SV typ två timmar eftersom vi gör samma grejs som och lektionerna var efter varandra och efter de var de spanska 1 ½ timme :O asså hur jobbigt som helst ! och vet ni, när vi kom ner från trappen när vi hade haft spanska halka jag ner 4 trappsteg och BOOM så satt jag där var som att jag halka ner till fiket, och alla blickar där möter man ju! haha klannnt tinis ^^

Aja hemma har jag inte gjort nå, chillat, träning oså.
orkar verkligen inte skriva vi tar de en annan gång :) puss

it feels good.

tjenna.

Idag, måndag så vart de skola, börja dagen med matte, fyfan matte på måndag morgon är inte kul.. men de va ganska chill, HAHA ja eftersom jag inte gjorde ett enda tal ! :p haha vi ska ha vikarie i MA & NO hela veckan..chillet.
sen vart de slöjd och de var också chill, sen NO och då vart de expriment,  haha. efter lunchen hade vi SO, hatar de så jävla mkt menmen :) vi gör nå grupparbete där, sen engelska, alltid lika kul ;D sen avlusta vi me idrott; vi hade fakttis skridskor, måste säga att de va kul men kallt som satan ! ;p

Efter skolan gick jag hem me lisa, innan vi sa hejdå hade jag vänt om och börja gå mot henne igen, men de var för att jag har så långt hem och jag höll på att frysa ihjäl så jag ringde mamma men hon sa att pappa skulle hämta min brorsa hos en kompis typ om en halvtimme som bor vid lisa så då gick jag dit, vi gjorde inte så mkt, dator ^^ vi kolla faktits på mobiler typ och lite pix! :) hungrig som fan när man kommer hem så jag käka sen tv och nu är nu :) aja ha de bäst, <3 pusstja.


there is no one that knows everything about me.

tjoho!

Ja hemma från dansen och har duschat ode :) brukar oftast bli att de blir dator och sen vid 9 dusch, och de är jobbigt..fastnar typ vid datan då men nu så äre de inte så :D skönt! 
på streeten idag var de skitkul, som vanligt då :p och Josse ska börja igen! och juste vi ska ju shake a losss ;)
men tidigare idag har de inte hänt så mkt typ data o tv :)
bara för att jag har pluggat ihjäl mig i veckan bestämde jag mig för att inte plugga nå i helgen, sjukt less på skolan !!

Imorron är de skola då, ja måndagar är ganska långa men de är chill fast imorron på idrotten som vi har i slutet av dagen är de skridskor ;S urrssch blää

nu ska jag snoka vidare på pixbox :p och jag vill fortfarande ha Guitar Hero ! men dom på expert är knäppa ;s dom säger en massa men dom får ju aldrig in de ! :p
pusstja <3
haha nu har jag börja blogga me bilder igen, men de gör ju inlägget roligare ;D

402082-10


i've been trough hell now show me heaven

gomorron ;)

Vaknade 9:49 idag då, gjorde inte så mkt, åt frulle för ett tag sen och så satt jag mig här :) de är  inte många inne på msn kan jag säga, alla sover säkert men Nettan är vaken så henne skriver jag me ;D
idag händer absolut ingenting ! fan jag hatar söndagar, de finns absolut ingenting att göra ;p senare på kvällen blir de street :)
skriver typ ikväll för annars blir de bara tomma inlägg :p ha de bäst <3

Måste bah säga att jag längtar som fan till sommaren! speciellt till LK (luleåkalaset) fyfan va kul, tivolit och allt skit ;d
haha min elit bild ;>

402082-8


i'ts still you i'm waiting for.

tja :)

haha de var ett tag sen men har inte haft tid och variot sjuk :p så nu är man igång igen.
i torsdags var jag då hemma från skolan, sjuk, men de blev typ plugg. whatever, jag satt faktits vid datan också och så såg man att Frida också va hemma från skolan, hon var då "sjuk" ;)
senare på kvällen var de träning men fick inte men jag for dit ändå föt min bror hade träning, och jag var ändå tvungen att anmäla mig till Boden Open ! för ni som en vet är de en karatetävlig -.-
när jag kom hem for jag hem till Atosa och dom, för hennes pappa är nå grejjs och han är svinbra på matte och jag skulle dit och plugga, för jag fattar ingenting ! men ja vid 12 var jag hemma. sen var de att göra klart no rapporten och de vart jag men framsida och innehållsförteckning och allt skit kvart i 12. och då insåg jag att jag hade 54 engelskaglosor att trycka in i min skalle till fredag morgon..men vet ni, efter 20min kunde jag faktits allla ;)

Fredag vart de typ skola.. fast jag inte hade lust, fortfarande förkyld som fan menjag var tvungen :p
började morgonen med svenska, chill som vanligt sen engelska då vi hade "gloskoll". haha sedan var de teknik med gunnar, ja alltid lika kul *host*.. haha han skulle snackak me mig efter lektionen ^^ ja. nog om de.
kom hem och sen kom mamma hem och vi åkte till team sporia för jag ska han en ny fucking jacka ! men de finns typ ingen jag vill ha, eller jag vet ju hur jag vill ha men de finns inte så vi for till inter sport och där hade dom inte heller. suck 
när jag kom hem vart de in i duschen och sen skulle vi på middag hos nåra klockan 6, halv 8 drog jag hem, och då skulle alla komma, eller ja jag gick och mötte Stina och så kom resten eftersom :) orkar inte rabbla upp alla, men de var väl trevligt gick typ och la mig direkt efter.

Idag vakna jag typ 9 ;o men ja vart och kolla tv och sånt och så skulle jag ocg bror till expert och köpa efterlängtade Guitar Hero ! :D men jag var där för 2 veckor sen och så frågade jag om dom hade de: då vart de Nej, tyvärr de är slut, så då frågade jag dom får de igen och hon sa 1-2 veckor, och nu idag efter 2 veckor när jag far dit och frågar säger hon Nej de är slut och då frågar jag igen när de kommer och hon säger: 2 veckor :) fatta less..
aja nångång måste de väl komma.
vart ett ganska långt inlägg här typ, men jag har ju inte skrivit på 3 dar så att så äre,

ha en nice kväll :)<3

RSS 2.0