www.tjuvlyssnat.se

Dotter ~18 (till sin mamma): Måste du ha byxorna så högt upp?
Mamman ~45: Men de ska sitta så.
Dottern: Men du får en camel-toe i dem!
Mamman (nöjt): Vadå camel-toe? Det här är Diesel!


HAHA, 3:e gången jag skrattar åt det där, som jag typ har sagt till alla jag känner: jag är lättroad! :)

it's a fuckin' hell

Back in buisness då! Har inte skrivit på 2 veckor, men skriver man en eller två dagar blir det bara mer och mer, men så mycket har ju inte hänt precis...Lisa och jag krockat med en mustang, jag säger då bara: fan att bilen inte förstördes mer! Sen har bara skolan rulla på som vanligt skulle jag tro? och allt annat såklart. I lördags kom Josse & Frida till mig så gjorde vi tacos och åt det, sen satt vi bara och snacka och käka godis. Vi hade ju knappast för lite om man säger så, över 1 kilo, bra jobbat tjejer! men mys hade vi det.

Söndag vaknade jag faktiskt tidigt, och det blev mkt streck och understrykningar i min gymnasietkatalog och kan avslöja att gymnasievalet är rätt så besämt, känns mycket bra! Satt framför datorn hela dagen, eller jag var bara inne på msn och så satt jag med matten i 4 timmar, och något klokare blev jag faktiskt. Denna skoldag var helt ok, slutade inte så sent heller och jag önskade att jag kunde säga desamma om morgondagen men nejnej, fem i 4 (Y) fast det är lite roligare lektioner då som slöjd och IDROTT! <3
När jag kom hem äka jag tacos, fyfan vad gott det var helt jävla gudomligt! Någon timme senare gick jag ut på en promenad, gick till onoff för mobilskiten, den är försenad och jag får den först om 2 fuckin veckor! Det har redan gått 3 veckor, vad är det här för skit ?! jävla liffan -.- Ne men det var rätt skönt att gå där helt ensam, eller fick ju sällskap typ av Robert typ 3 meter haha och sen körde han förbi mig några gånger. Kom typ hem för en timme sen och nu blir det väl att fortsätta sitta här och sedan öppna matteboken, prov på fredag kommer ju gå super, inte sant ? :)


Äntligen fick jag ihop detta inlägg, så guys..sluta klaga!



På återskrivelse <3


lose yourself

Jag lever hörrni ! chilla, ett inlägg kommer typ snart...
like tonight or tomorrow :)

16!

GRATTIS TILL UNDERBARA NICK! PUSS ÄLKSLING <333



     

strange people

Engelska grejset gick inte så bra, skrev inte nå mer än de två meningar, satt och kladda på skrivhäftets baksida istället!
Att sen när jag har kommit hem har jag typ bara suttit vid datorn? Sjukt ont i ryggen och mina ögon är inte så vackra just nu, typ helt röda haha :p

Har sovmorgon till fem över 9 imorgon, fan vad skönt! men ska typ ändå lägga min om 40 minuter typ, det fula är ju om jag kommer vara trött imorgon? Nä, men jag ska orka orientera!



puss på er snyggon!

men sooft

Tja :) Måndag idag då, började med bild, fyfan det är inte kul. Speciellt inte om man ska rita ett självporträtt haha :p men nå går det.
Skolan är faktiskt rätt så chill...än så länge! Imorron är det iaf orientering, ska väl bli kul? Ja, kan ju inget säga förrän imorgon. Slutade efter 3 idag, vet inte exakt men var hemma halv 4. Har käkat och räknat klart matten, eller jag har ju som hoppat över dom jag inte ides göra och då blir man ju klar lite fortare, bara förra veckans blir klar så! :)
Nu sitter jag och skriver engelska, eller försöker har skrivit exakt 2 meningar!

Orden tog typ slut nu, uppdaterar ikväll men kommer inte ha nå vettigt att skriva så förvänta er inget.







PUSSTJA

en bli-dag idag, if you know what i mean.

Haha streeten var inte klockan 3, men jag och Lisa tog bussen halv 3 in till stan och gick till dansmagasinet och så säger våran nya danslärare att det är halv 6. Vi drar tillbaka till stan och går runt i smedjan ett tag och sen efter det finns det ju som inge mer på en söndag, så vi har typ bah suttit där och snackat med lite foolk :p och sen klockan 5 börja vi gå mot dansen, och som som sagt hade vi en ny danslärare men jag gillar henne faktiskt. Så sjukt bra!
Tog bussen hem vid klockan 7 och sen har jag käkat !! Så jävla sjukt hungrig jag var, käkade 2 mackor till frukost klockan 10 sen har jag som inte hunnit äta nå mer. Duschade även nyss och nu blir väl att sitta framför msn en timme eller två.




Gonatt <3

you're irresisteble

God morgon. skulle blogga igår på dagen men jag orkade det så nu kommer typ i stort sett hela lördagen!

Mamma skulle ha gäster igår, ja hon passar på när pappa är borta, haha! var tvungen att hjälpa till på morgonen, för dom skulle komma vid 3. När dom kom blev det ett jävla liv, så jag satte mig datorn och såg sista desperate housewives avsnittet, hihi snart börjar säsong 5! Och så sjukt bra det var!! förrutom slutet, det var dåligt att typ mitt i allt bah: 5 år senare.. men varför är inte Susan med Mike i slutet? SNYGG-MIKE! någon som vet?

Nog om det, sen så käkade vi, mkt gott var det! Kvällen spenderade jag hos Frida Larsson i 9B:1, too much details men då vet ni :p och där var även Josefine Ek MP1A i think? Det var riktigt mysigt :) Jag och Josse tog den sista bussen hem, hoppade av vid öhemannet och hon fortsatte vidare in till stan.
När jag kom hem var det fortfarande en massa kvar ;o men som sagt, datordatorköradator <3 vid klockan 2 fick jag då avsluta mina konversationer och så gick jag och la mig med mobilen som spelade burnin' up!

Idag är det streetdance? Har ingen koll alls, men tror att det är det klockan 3! Så det är väl det som händer idag, ikväll måste jag plugga lite och sen ikväll blir det att ladda upp inför skolan imorgon då.




Have a nice day, people!

say hello

Klockan 05:45 ringde då mobilen stängde av alarmet och steg upp 5 minuter senare, hade ingen lust att gå till skolan ens denna dag! Men vi hade ju skolfoto, och jag börja platta håret på dirren typ, 40 minuter senare var det klart. Käka frulle och tog på mig kläder osv, tio minuter i 8 hade jag inte ens sminkat mig så det blev lite stressigt men jag lever och alla är glada och lyckliga! Förrutom Lisa kanske, hon är inte så glad just nu, berättar längre ner om våran klantigaste accident vi har gjort genom åren.

Vi hade typ 10 minuter SO, sen sprang vi till aulan och fixade oss lite och så dags för att fota oss. Klassfotot först då, och jag fick sitta :O man typ hallå, varför !? Och efter att vi hade tagot enskilda kort så hade vi typ 20 minuters engelska och lunch, innan vi började NO:n drog vi tillbaka för att ta kompis foton, och sen hade vi då bara NO och matte och så sluta vi.

For till stan emd Lisa och så gick vi runt där och så, kom typ hem och käka vid 5 och suttit vid datorn ett tag, och faktiskt kollat tv. Det känns som att det var flera år sen jag satt och kolla på tv, men 30 september börjar ju desperate housewives! Säsong 5, fan va chill! Eller inte så chill, det är 21.00 och min träning slutar den tiden men hoppas programmet House börjar 21.00 på 4an snart, för då vill min tränare sluta träningarna tidigare för att dra hem och se på det.
Halv 10 drog jag ut med Lisa, vi körde runt och till slut hamna vi i sunderbyn och för lite mer än en timme så ska Lisa stoppa alla onödiga nycklar i facket under sätet och själva moppe-nyckeln hamnar där. Hur ska hon få upp facket utan att kunna öppna det med nyckeln som är där i liksom? Precis, det går inte. Hennes pappa och brorsa kom och kolla läget, hämta släp och sånt och så for vi iväg, allt det där tog typ ändå 1 timme? Det var klantigt, men det var fan mörkt och jag har så mycket mer ursäkter men dom är onödiga att skriva anway.

Kom hem för drygt en halvtimme sen, och nu skriver jag den här skiten! Bloggen känns typ som ett måste, alltså att man måste typ alltid uppdatera den? Vad enkelt att bara lägga ner bloggen och när man har lust kan man sitta och läsa andras. Sounds good va? :)
Ni märker ju om jag har kvar bloggen typ.

Snart ska jag byta om, tvätta bort kladdet från ögonen, borsta tänderna och allt sånt där shiet och sen sätta mig här och....softa.

Haha träningen igår, förlåt Tara! råkade typ sparka sönder hennes käke och öra, men fick ju en smäll på käften tillbaka så..kvitt?





see ya dudes! <3


it doesn't mather

Nej, mitt engelskahäfte ligger här på skrivbordet och jag har inte rört det! Men nu har jag hela helgen på mig att plugga och skriva färdigt grejjer.

Gick faktiskt och la mig tiditgt igår, före 10. Sa hejdå till pappa eftersom han åkte imorse, ses om 3 veckor :)
Torsdagar är rätt chill förrutom att man börjar mornarna med en timmes matematik! Men efter det har väl dagen rullat på som vanligt, efter att ha promenerat hem med Mia tog jag bussen in till stan och mötte upp Lisa. Vi gick en sväng och sen träffa vi lite peeps så vi kolla inte så mkt mer och tiden typ rann iväg och då var det dags för träning.
Vi gick till pontushallen och snacka ett tag sen gick alla åt varsitt håll.

Fick även lite info om gymnasiet idag, creepy! Det är även creepy med skolfoto som vi har imorgon, och klockan är ställd på 05:45! ha det bra folks, <33

en bild säger mer än tusen ord.

Hejhej, jag hann tyvärr inte uppdatera igår! Men sluta ju skolan 4, så ja! Under helgen har jag faktiskt känt på mig att en förkylning var på gång och som ni har läst så köpte jag halstabletter i  måndags, men nu är jag verkligen förkyld, sen igår kväll faktiskt så det var nog tur att jag skippa träningen!
Lisa kom hit efter maten så for vi till storheden och köpte färg, sen färga hon mitt hår :) taack honey, ingen hade kunnat göra det bättre <3 gick väl och la mig före 11.

Imorse hade jag verkligen ingen lust att stiga upp! ont i halsen, lät förjävligt, kändes som att huvudet skulle sprängas men nej jag stannade inte hemma och började dagen eller ja morgonen med idrott och jag trodde det skulle vara chill eftersom vi har friidrott men vi skulle ta en löpningstur och jag sprang den då och ångrar mig inte men det gjorde säkert min hals :p

Resten av dagen var väl rätt chill, efteråt drog jag till Lisas place en liten stund och hemma har jag bara slöat och snorat när jag egentligen borde ta tag i engelska skiten och skriva färdigt den!




på återskrivelse, puss!

i gave you my heart

Jahejj, kära söndagen som var igår då.. satt bara framför datan och dega typ tills Lisa kom hit på kvällen. Fast det blev data då också men inte bara. Efter att hon hade farit hoppa jag in i ducshen och nötte lite data efter det och sen gick jag och la mig.
En bra sak med denna måndag morgon var att jag hade en halvtimmes sovmorgon! och ja, det var det enda bra. Skolan var rätt chill idag, den är typ det hela tiden just nu, men snart sätter väl allt jobbigt igång ;s
När jag kom hem så blev det dator. Haha har faktiskt just idag suttit och sagt till en massa att jag inte är en nörd, och jag håller mig fast vid det, tro vad ni vill ;)

Pappa kom hem strax efter mig, vi for till Onoff och lämna in min mobil för dom skulle skicka den till någon, och det tar 3 fuckin' veckor! Miss it already.. sen åkte vi förbi Coop och köpte halstabletter till mig, sjuukt ont i halsen!
Nu vettefan vad jag ska göra, men nu tog orden slut!





Peace out <3

RSS 2.0