lukas podolski

Den där kvällsmiddagen som jag snackade om då, det var plättar med choklad, banan och jordgubbar. Låter typ sjukt, menmen.. Elins ide ;p


 
först sätter man choklad på halva, efter det jordgubbar och banan, sen vik på mitten och hugg in!



På fredagen for jag på stan med Lisa, behövdes kan jag säga. Åkte in vid 1 och kom hem vid 5-6. Köpte en tubkjol på gina, vilket även Lisa gjorde, hon köpte en röd och jag en "Bubblegum" färgad som det stod, haha :p Vi kom hem och åt hos Lisa, supergott var det! Efter att ha chillat lite, for vi till mig och fixa till kvällen/natten, vi skulle dygna/sova, vi somna kring 6 typ och sov nån timme och sen vakna igen och soman igen.. och så höll det på till 12. Vi gick upp och käka frulle efter det tog vi typ chill igen, vid 3 for Lisa hem och så vid 4 for jag och mamma hem till Tara och co..
Var där typ till 11 sen for vi hem, chilla till 1, 2. Innan man somnar hör man typ att man ska bli väckt 8, men jag fatta inte varför så jag brydde mig inte, ehe.
Imorse då vakande man av att pappa väcker min brorsa och så hör jag att han säger att klockan är 8 ? och så kommer han till mig och bah: hoppa upp, klockan är halv 12. Envisas då med ett: nej klockan är 8, jag ska sova,
En halvtimme efter det går jag upp och ser att klockan är 12, ^^

I stort sett idag har jag bara kollat på Desperate Housewives. Sett halva första säsongen nu, och så blir det andra halvan imorron, eller lite inatt också. Är lika bra som Lisa då, på 2 dar ;) och lite dator, men det vart mer att kolla resor och på moppow.


 

MEN SNYGGING!!


Och juste fotboll ikväll då, Spanien - Tyskland,  tyskland losa med 1-0, jag hejade fan på dom! och så måste jag slänga in en bild på en till snygging ;)



Lukas Podolski ! <33

sweet home luleå..not!

Jag som verkligen har haft tid att uppdatera bloggen idag, har ändå inte gjort de och det ber jag om ursäkt för men jag orkar inte ni så ni får en lista här istället som jag snodde av www.stinastork.blogg.se, och plus att jag sitter på pappas bärbara jobbs dator så då pallar jag inte det här tagentbordet :p

Dagens mående: ganska trött och seg dag. 
Dagens borde: just nu, sova.
Dagens frisyr: uppsatt.
Dagens klädsel: mjukisbyxor och en tröja.
Dagens planer: sova, men den är ju över 12 så, det blir stan idag.
Dagens materiella vill ha: för mkt att nämna.
Dagens längtan: sol, lulekalaset.
Dagens beroende: ingen aning faktits.
Dagens tråkigaste: i stort sett hela dagen, förrutom umgänget senare på kvällen.
Dagens personer: elin och annamaria, och msn-dudes
Dagens låt: typ många, men efter att ha hört Low nåra gånger at telin's place så har den fastnat i skallen.


Typ min dag i fast i kortare version, mer kommer väl imorron och samt bilder på våran lite udda kvällsmiddag ;)

Känner att jag vill resa nånstans just nu, typ mitten av juli en vecka kanske, innan lk.. vilket håller på att planeras, men seriöst  italien !? hur jävla lockande låter de alltså. har varit där en gång och det räcker för min del, men det kan inte min kära mamma förstå. medans dom tjatar om italien trycker jag inte namnet england i skallen på dom, fast dom vägrar, och då vägrar jag att följa till italien, mohaha (6) nu ska jag sluta tjata om det, och typ ska försöka lämna datorn utan att jag typ väcker folket här hemma. jo precis alla sover, men den är ju typ ändå bara halv 2, inte mkt för min del.
som sagt stan imorron...typ. och på kvällen ska jag väl försöka orda det inlägg jag lovat. blev ganska mkt ändå >.< men så fort man kommer igång kan man inte sluta, så är det bara.
Just nu skulle det sitta perfekt med ett glas cola och sen spela lite..älskade xbox 360, men min hjärna säger: don't even think about it! om jag nu vill leva imorron så jag få väl säga tjosan hejsan =]

det heter falska vibbar

Vi chillade järnet här igår, jag och Lisa, efter att ha ätit lite ode så börja vi promenoxa i till henne, det var typ änå härligt väder, det regnade inte men det var fuktigt typ, typ underbart, men det tycker inte mitt hår :) väl där, var det bara att montera ihop gh-gitarren och börja lira ;) spelade typ hela kvällen, väl hemma då vart det typ två avsnitt simpsons och efter det som jag nämnde i tidigare inlägg, msn-nötning på mobilen för fullt 8-)


ha en bra typ, or not <3

not another teen movie,

Onsdag: For ut med Lisa klockan halv 1 och åkte inlines, ända till halv 6, 5 timmar rulla vi, japp! vi var då typ ändå till sunderby sjukhus..inte riktigt men iaf i södra sunderbyn. vi drog en sväng förbi starre och så blev det cola och ett wienerbröd :p närmare mot kvällen, blev det fotboll. Sverige sög som vanligt, suck -.-

Torsdag: Denna dag blev det ännu en inlines tur, på dagen och även på kvällen, mkt mer vet jag inte.

Fredag: Midsommar, det var bestämt då att våran familj och typ tre till skulle nånstans, typ bara umgås och grilla ode..ute! men det börja regna så då var det bara att åka hem, och alla kom hem till oss, var typ här till halv 1, när dom for hem så gick jag och la mig.

Lördag: Det var inte mkt som hände denna dag tror jag? inte på dagen iaf, senare på kvällen kom Lisa hit, vi drog till starre och kom hit igen och såg film, och starre ännu en gång efter de :p

Söndag: Dagen började med stort bråk mellan mig och pappa, just nu är han inte min favoritperson precis, så det blev inte så lyckad dag, för det var även hans födelsedag, och som det lät igår: så brydde jag mig inte ett skit om det.

Alltså tråkig vecka or what !? inte jättefint väder precis, menmen vad kan man göra. får se vad som händer senare. varje kväll/natt har det typ varit msn-nötning, frånochmed i förrgår så finns det på mobilen nu också! ja nu kom Lisa, haha får se vad vi gör :)


<333

tut-tut för 1 krona

Tjenna ;p kvällen blev att då gå en promenix med gänget tidigare då vilket bestod av Stina, Sofie & Eve trevligt var de, hurtiga i början sen saktades det ner, sånt händer. det var verkligen mkt mygg, man såg typ flera tusen stycken framför sig, gud så äckligt, verkligen! mötte trevligt folk på vägen, haha! ne jag skämta bara men efter nåra skratt och suckande så var vi hemma då..hos stina, därefter så for typ alla hem.

Imorron vet jag inte Lisa om vi skulle ut? ja men vi ska iaf åka inlines :D fuck va kul alltså, haha töntigt aja, de finns faktits dom som inte kan.

önddigt inlägg, men var glad att jag uppdaterar :)

heyråå <33


ic-c-eeee cream (L)

Igår 09:59 var jag och Eve i stan, haha tidigt jag vet. båda typ övertrötta och orkade knappt gå..så eftersom vi trodde att en pigelin skulle hjälpa så köpte vi ju varsin pigelin på Konsum, ochkäka upp den, men de hjälpte inte så vi trodde lite mat skulle sitta bättre, så vi knalla till Dagobert och käka, kycklingsallad, den va typ inte alls go -.- men mätt blev man. klockan var sisådär 12 då.. vi går på stan och kikar och handlar och vid 3 kommer Stina in, vid 4 splittras alla och jag åkte typ hem vid halv 5. det är vad man kallar: en dag på stan :) köpte ett par skor också. men innan allt hann vi hyra en film också; Goal 2, svinbra! eller det visste vi ju inte då, fast vi visste att 1an var bra.
så senare på kvällen cykla vi till Ica Maxi och köpte jordgubbar, eller jag och Eve gjorde, sen for vi till Stina och käka jorgubbar med glass medan vi såg filmen. efter filmens slut cykla vi hem, och det börja just regna, typsikt, men på ett sätt gillar jag regn :) 

Idag blev det de istället: en dag på storheden med Stina, Sofie & Evis. blev att cykla runt och kolla i olika affärer, i slutändan hamna vi på Max med varsin Blizzer Dumle i handen, men sjukt gott !


     

1. glassen vi åt.
2. eve försöker göra flätor på sofie
3. haha min fot till vänster, stinas till höger

sen cykla vi hemmåt, eller mot Eve, där solade vi ett tag typ, sen for jag och Stina, ikväll händer nånting typ men ändå inte,


<33333333333333333

lite att göra

Vad är klockan just nu? 23.36

När gick du upp ur sängen i morse? 11:49

Vad har du ätit idag? frukost och middag

Vad har du på dig just nu? shorts och tröja

Har du städat på ditt rum? ganska så

Dagens händelser? 

Vad gjorde du igår? var med tara,

Vilken film såg du senast? rocky

Den bästa filmen? har många favoriter

Hur många fingrar har du? 10

Flyter golfbollar? nej?

Var är du just nu?  hemma

Är det någon annan i rummet? nej

Hur många signaler innan du svarar? 2 kanske?

Skiter du ibland i att svara? tror inte de.

Har du en bokhylla? typ

Om ja, vad har du i den? böcker, filmer, tidningar och annat skit

Vilken årstid är bäst? sommar!

Vilken dag är bäst? vet inte

Vad händer i sommar? ingen aning än,

Vad såg du senast på tv? fotboll

Favorit program? vänner

Vad köpte du senast? glass ^^

Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? tror inte de-

Veckans roligaste: haha mkt roligt har hänt

Veckans tråkigaste: vädret

Veckans dummaste: inte en aning,

Ris, pasta eller potatis? pasta

Hus eller lägenhet? hus

Vara ihop eller singel? de beror väl på

Skid- eller solsemester? solsemester

Dusch eller badkar? typ dusch ändå

Pussar eller kramar? båda skulle väl inte va så dumt

Vill du ha en snigel på ögat? nej, inte så mysigt skulle jag tro

Tom Cruise är: med i mission impossible filmerna

Vem är den bästa rapparen?

Tycker du det är skoj att svara på frågor? jodå

Hur mår du? bra antar jag

Vad är klockan nu? 3
Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 11 minuter

up and down

Måndag har jag ingen aning om vad jag gjorde ^^ tisdag vet jag typ inte heller, eller på kvällen såg jag fotboll Sverige - Grekland, och det är ju alltid dom bästa som vinner, iaf i denna match och såklart var det Sverige som vann med 2-0 :)
På onsdag skulle jag på stan med Tara, och de gjorde jag då , efter det kom vi hit, gick till storheden och köpte glass och annat gott, när vi kom hem därifrån satt vi typ och snacka i 3 timmar, sen på kvällen var det Rocky, tredje filmen, så vi såg den.

Torsdag morgon såg vi typ tv och sen gick vi till IP och skulle bah checka läget, bror gick ju fotbollsskola. på kvällen senare såg vi Rocky 4 så den såg vi också..och ja hon sov över ännu en natt ;)

Fredag drog vi till storheden igen tror jag, är inte säker på allt jag skriver men nån dag har de iaf hänt, vet inte vad vi gjorde på dan, men på kvällen ännu en Rocky film, den femte och sista. låg typ och snackade ett tag, vid 3 somna vi.

Lördag drog vi typ också till storheden, men inte bara för att köpa glass elelr nå, vi kolla typ på HM, lindex, onoff och inter sport och massa :) på kvällen kom atosas familj på middag här, och det var ju även fotboll, och Sverige losa mot Spanien vilket dom inte borde ha gjort men det gjorde dom på grund av domar jäveln !! srry. vi fika och sådant grejs sen. och ännu en natt sov Tara över...

...men idag for hon hem vid 2 tiden, och då for jag ut med Lisa och för ett tag sen kom jag hem för att äta, och senare ikväll vet jag inte vad som händer,

trevlig sommar får jag väl säga då, kan säga att jag inte upplever den så trevlig..någon som håller med?

peace and love :) <3


!

Exactly what i always thought about you, and someday i'm gonna make you jealous!

that made it a little easier

Tara och dom kom till oss då, vi åt och oså..sen var det tydligen Matrix på tv, men jag orkade inte se fast Tara och dom gjorde det ändå. istället chilla jag hela kvällen med Tina, sjuukt mkt skvaller man fick höra..thihi ^^, strax efter 12 åkte dom hem, idag vaknade jag prick klockan 10, och det första jag gjorde i en timme var att träna min bror, för att han hade gradering idag, och det gick ju bra, fett tråkigt därborta iaf, men mamma och dom tvinga med mig, bläääh
väl hemma då åt jag, sen vid 7 for jag ut, drog förbi Nettan och så gick vi till Lisa där även Sua var, vi gick typ ut och gjorde inte alls nåt, låter inte så kul haha men det var ju typ inte det heller så att..
Imorron ska jag ut och springa, Eve..Anna? det var ett tag sen ;o Stina finns ju också, slå en pling kanske?


det är inte lätt när det är svårt

hatar verkligen när folk säger så till mig, en jobbig mening de där!


<333

:))

tråkig lista menmen :)

PLOCKA FRAM DIN MOBIL..
Vad har din mobil för färg? Lila/Brun
När köpte du den? 1 ½ månad sen.
Vad är det för märke? Sony Ericsson
Vem ringde dig senast? Elin
Vad står det i ditt senaste mottagna sms? Har lisa nån grabb på g? ;) <3
ungefär hur många sms har du i inkorgen? För många ;p
Vad heter din kontakt nr. 12 i din kontaktlista? - Ek

KOLLA I DIN DATOR..
Vad heter din användare? tinis
Vad har du för bakgrundsbild? På coca cola och risifrutti
Vilken/Vilka är din favorit sida på nätet? - Pixbox
Är du medlem på bilddagboken? - Ja
Hur ofta sitter du vid datorn? Vene.
Är din dator bärbar? Nae

I DIN GARDEROB..
Vilket plagg använder du mest? Ingen aning.
Hur många jeans har du? 15 st.
Har du mycket kläder? Nej
Har du några märkeskläder? Ja
Har du något helsvart plagg? Ja
Hur ser din bikini ut just nu? Typ blå, grön

GÅ IN PÅ DITT RUM..
Vad är det första du ser? - Mitt fönster
Hur städat har du, på en skala från 1-10?  8-9
Har du något på väggarna? - spegel, affisch, medaljer
Vad ser du om du tittar ut? Starre
Har du bäddat din säng? Nej, men mamma har ;D
Hur stort är ditt rum, på en skala från 1-10? 4 kanske.

TITTA I DIN BILDDAGBOK..
Hur många bilder har du laddat upp? Vene, inte många.
När skapade du din bilddagbok? Vet inte.
Hur många bevakar din bilddagbok anonymt just nu?    ??
Vad heter den person som tittar mest på din bilddagbok? Veneee.


det känns bara ok?

Studentfesten blev lyckad! helt kul det var. orkar typ inte berätta allt vi gjordee, men vi åt ju såklart och sen såg vi även på fim, 2 fast 2 furious, skitbra! :) var där till halv 2 sen for vi hem.





Dagen efter vakande jag typ över 11 ;o hojja..nu harjag sovit ut mina 2 veckor. På dagen gjore jag verkligen ingenting, eller jo men inge speciellt.
på kvällen for vi till Tara och co. igen. åt middag där och fika oså :) haha ja och ikväll kommer dom hit på middag, vi ska grillaaa, fett gott asså! men fram tills dess har jag ingen aning,

skriver väl lite mer detaljerat imorron eller så :) pusstjoo, <3

SOMMARLOV, FATTA !?

Tisdag: skulle vi spela fotboll. Vi mötte 7a och vi vann den tror jag eller så vart det lika aja, vi vann no mather what, bara för att vi är bäst :) andra matchen skulle gå mot 9a2 men dom dök inte upp? fegisar, men det visade sig att dom hade missat tiden eller något sådant., men vi låg på IP och stekte som FAN, vilket väder alltså! efter skolan vart det stan, köpte klänningen till skolavslutningen ode, kom hem och chillade =)

Onsdag: Då vart det bränbollsturnering, gick väl sisådär..
sista matchen var kunde man ju inte ens kalla match? bråkbråkbråk typ, blä vad jag hatar 7orna! även stekhett denna ag så vi log än en dag i solen på IP och blev gräs(L)iga, som Stina säger ;p vi sluta 12 och såbörja jag knalla hemmåt.
När jag kom hem visade sig att jag mamma inte var hemma, då gick jag till Nettan och var där 2 timmar, vid halv 3 typ trodde jag faktits att mamma skulle vara hemma men icke de, så jag fick stå där ute i 2 fucking timmar tills pappa kom hem! ja så var det med de,
på kvällen ringde Lisa och vi prata om skolavslutningen, hon var även med Sua. vi bestämde en massa shit till idag :)

Torsdag: SKOLAVSLUTNING! :D yeah, äntligen! vaknade typ klockan halv 6 på morgonen och såklart kunde jag inte somna om så jag gick då upp, börja platta håret, sen vakande resten av familjen efter ett tag..så åt jag fruksot en; liten mini-liten skål med flingor klockan 7 typ, tror att ajg börja sminka och klä på mig ode senare.
Klockan 9 for jag iväg, mot Lisa då, 10 in efter kom Sua, vi chilla ett tag där och fixade oss litee. 20 i 10 börja vi promenixa mot skolan då, ja som vanligt är det inte kul på skolavslutningem? aja det kanske var en timme det där programmet, sen blev det att samlas i hemklassrummen: betyg, kram, hejdå :)
Efter skolavslutningen skyndade jag mig hem, bytte kläder till andra, och fatta vart det ärrr!




Sen in till stan, skulle hinna till Tinas avslutning, hon tog ju studenten :) en annan Tina då.
Därför så blir det student fest hos dom då, alltså Tina är Taras syrra  :)





vi höresssssssssss, have a nice day <3

stricken.

tjena,
dom har typ gjort ändringar på bloggen? inte vart det nå mkt bättre? faktum är att det inte vart nå bättre alls.

Idag hade vi inga vanliga lektioner.. vi skulle bara tömma skåpen vilket gik på en kvart och sen har vi bara suttit i klassrummer utan lärare till lunch, sen på lunchen var det tråååk -.- och sen skulle vi ha en kort samling så att vi sen fick sluta :) när jag kom hem har jag typ färga håret osånt, vart inte så nöjd menmen,
snart ska vi äta, är skithungrig!

Kanske bloggar ikv ;)

pusstjooo <33


RSS 2.0