still so sick as you can be

MÅNDAG 30 MARS:

Idag har jag pluggat! tro det lr ej men det har jag faktiskt!
vi har så sjukt mkt nu innan lovet jag ger typ upp snart :S

Skulle just skriva att jag är trött men det verkar som att jag är alltid gör det, men jag är en trött människa! hemma iaf :p i skolan är den som hörst mest i klassrummen jag. är det nån som springer omkring är det jag. är det nån läraren säger åt för att den inte lyssnar och gör annat är det jag (Y) låter bra va?

april snart då! fattar ni att sommaren snart är här??!?! nu är det dom två sista veckorna sen påsklov en vecka! när vi kommer tillbaka är det 20nånting april och helgen 24,25,26 är jag i norge och tävlar och sen är det valborg helgen och där har jag höga förväntningar och sen är det maj! i maj är det bra väder och man gör allt det där sista grejset i skolan och så har man kanske nån röd dag? (hoppas jag) helgen 22,23,24 åker jag till gbg och tävlar och sen är det typ juni = 9ornas bal och sen sist men inte minst, det bästa: SKOlAVSLUTNING! alltså fucking sommarlov snackar vi om :D DET ÄR GREJER DET!


jag vill på bio, filmtips? har sett slumdog millinaire btw :)
men det skulle sitta bra en fredag lr lördag kväll. nån som hänger med?


TISDAG 31 MARS:

Sorry för uppdateringen den har varit kass, jag vet!
jag är fortfarande såå sjuk! den där jobbiga hostan kom idag också, efter idrottten!
haha jonas pantzare läser då inte denna blogg men jag tränade faktiskt inte idag!!
nu fick han som han ville. men inte jag.

pluggat arslet av mig idag! kan ni fatta, är fan klar med allt snart : )
på torsdag är det typ halv dag, chill! eller det blir vad man gör det till sååå alltså ingen skola mellan 8-13?
ÄÄÄGGD!



damn, har inte ätit nån glass idag...


7kkkk.

Vilken dag, är sjukt trött och FÖRKYLD! kan det blir värre? nej det kan det inte. skolan var typ rätt chill ändå gick vääldigt fort för att vara torsdag! och sen envisades jag med att få träna och jag kanske ångrar det a little. lr min hals gör det iaf.
innan det var jag på stan en snabb sväng, kvällsöppet = sjukt mkt folk!

Stört bra med fredag imorgon! men pallar dock inte skolan.

vilken uppdatering men sak samma, puss :P




sååå minihänder asså!
 mäter jag min hand med lisas är henns fingrar 2 cm längre :S

i can feel your halo

CHILL är det rätta ordet för denna dag! verkligen alltså. vi började imorse som alla andra dagar i veckan 8.00 och vi hade då nationella prov i engelska, skrivdelen. Det gick väldigt bra för mig kände jag fast bara därför kommer det bli ett helt annat resultat som vanligt då. vi hade typ en timmes rast och sen fick vi veta svenska provet som gick jävligt bra och sen drog vi in till stan! har hunnit träffa många många människor idag! dels vänner sen dagis, gamla klassen och även nya.
Kom även hem med en sjukt mysig tröja väldigt fin enligt mig då och nej mamma vet ingenting för då får han damp ;>

Hemma har jag som så väl pluggat! rapporten som jag skriver ska in på fredag och det ska bli skönt, slipper plugget under helgen! eller iaf på fredagen haha. Om en timme börjar streeten och jag ser fram emot den! ska typ inte göra det för ni läste ju vad som hände med träningen igår fast karaten kan ha sina tråkiga träningar inte streeten, thats the good with it (Y)

får sluta här, ska se om jag orkar skriva lite till ananrs snack på msn puss :P


denna vill jag ha på vänster skulderblad!
vill och vill.. tror ni jag får? nejnej! men 2 år kvar tills man är 18!

it's amazing

Klockan är då väldigt mkt just nu och vi har nationella prov imorgon men kände att jag var tvungen att uppdatera här! Träningen då..vad tror ni? klart jag blev besviken nyttig träning men stört tråkig och tro det eller ej?!?! nybörjarträningne var faktiskt ganska så rolig. och sen då fick jag min nya KATADRÄKT :) en aning dåligt samvete för det kostade nämligen 1200 och jag hade kunnat köpa sååå mkt annat för det men den är grymt snygg!

Imorgon efter nationella bär det av till stan och jag ber om ursäkt lisa lakso (laxho haha) för att jag inte ringde men det blev sent men jag visste inte om du hade gått och lagt dig.

*gäsp* puss :P



that's right

Igår var jag småttless men inge värsta grejjen, bara lite arg på min pappa, han klagar alltid, haha det är jobbigt! okej jag var inte bara lite arg väldigt arg so everything is just fine.
Trodde det skulle vara vääärldens tråkigaste dag men icke sa nicke. Labben imorse som egentligen skulle vara sjuuukt tråkig var fan kul nu har jag två 50öringar, en är silver och en är guld fatta coolt :D
dagen rulla på som vanligt med slöjd och idrott som för övrigt var kul. dagens sista lektion som jag alltid fruktar behövde vi inte vara på! vi fick gå hem och skriva istället eftersom att alla typ har sitt arbete på datorn. hur nice är inte det?

Ska snart ta bussen till pontus för att träna lite folk (som btw inte ens kan höger och vänster?) och sen egen träning och faktiskt ser jag fram emot den och blir det inte kul så blir jag väldigt väldigt besviken, så hoppas på fysträning ikväll? :) stört skoj!
nationella prov imorgon och vi får bara sitta och skriva 80 minuter :S vafan är det för dumheter och sen är det stan på dirren som gäller, typ 11.30 SKÖNT! borde dra hem och plugga men en tripp till stan behövs får se om jag hinner innan streeten!

amen hörrni kanske inte bloggar ikväll men då får ni ett garanterat imorgon! puss :P


the inside

Då var skolan igång igen och det är ju lika roligt varje gång? och jag är sååååååååhär seriös! naat.
men dagen var rätt chill för på bilden gjorde jag ingenting lr okej egentligen skulle jag det om vi inte skulle ha haft det där svenskaprovet så jag satt och kolla lite på det och sen var det då dags! Och det gick ju svinbra det där det :)
dagen rulla på rätt nice och nu sitter jag här och har just käkat! efter detta inlägg ska jag ta och börja plugga! och det känns förjävligt för det är så himla tråkigt. alltså själva ämnet gör det inte bättre, SO! damn i hate it.

Tisdagar hatar jag dock. tyngsta dagen för vi går 8-16 sen är jag tränare 18.30 till 19.30 sen egen träning 19.30 till 21! tror ni man hinner göra något? nää och jag missar även desperate housewives så när alla andra sitter framför tv:n och tittar på det är jag troligtvis påväg hem från träningen och tänker att jag senare får ladda hem avsnitten! men nu finns ju inte ens tid till det längre ;S

puss :P




haha inte gör jag reklam för adidas, nejnej ;)

dead and gone

Yo allihopa! här sitter jag då just efter att ha käkat.
Som skrivet, så var vi hos tara och dom igår och vi stekte som vi alltid gör då och så såg vi även på robinson och star wars! JAG ÄLSKAR DOM FILMERNA! och vetefan vad tara hade fått i sig. Killen är ju heet men alltså hon borde chilla lite ;) sedan hände lite mindre bra grejer som jag dock inte ska nämna. Vi kom hem 3, sängen på dirrr.

Imorse började dagen med mackor och Oboy! stört gott det och speciellt när det var sjukt längesen man drack det. Svårt att gissa vad jag kommer börja droga dom här dagarna.

Följde med morsan på storheden idag för jag skulle ändå in till inter sport och göra några köp, okej inte några men ett köp. när jag kom hem pluggade jag, det gick faktiskt bra och nu småpluggar jag lite ibland.

Ikväll ska jag nog plugga lite mer, ta en dusch och sen vara social via the phone lr msn.


 

Grr.


heartlessss

Hade glömt bort bloggen helt, sist jag skrev var förra lördagen!

Lördag: och det var typ vid den här tiden haha då visste jag inte vad som hände på kvällen men lisa kom iaf hit och så sleepa hon här. Vi var väldigt duktiga och gick oss la oss väldigt tidigt och fick 3 timmars sömn (Y) haha vi låg och såg på mtv till 2-3 sen ringde max och under tiden låg lisa och powernapade haha.

Söndag: vi vaknade väldigt tidigt och käka frulle ;> sedan bestämde vi oss för att gå till storheden. vi kollade runt där litegrann och käkade också. på kvällen var man något död och det vart inte bättre att man hade träning också

Måndag: Skola som vanligt, eller det var lite ovanligt. ni fattar inte, sedan for jag hem till lisa och var där.

Tisdag: Skola, fick mitt öga knockad. haha är ni förvånade?? det händer rätt ofta nu :S på kvällen.... träning?

Onsdag: Skola, onsdagar är chill som fan. och sen på kvällen var det streetdancen och det var grymt kul!

Torsdag: Skola, efter skola chilla jag med lisa och vi råkade även göra bort oss på ett och annat sätt. Träning på kvällen. seg dag var det iaf.

Fredag: Skola, haha och även muckfoto! efter skolan drog vi på stan fast det kändes typ onödigt men tänk vad mkt som kan hända på en sån tråkig dag! På kvällen hade vi middagsgäster och sen snacka jag även i telefon med lite pers.

Idag: Vaknade inte så sent, duschade och så har jag bara suttit här framför datorn.
ikväll ska vi till hem till tara och dom och käka middag och även tar det allmänt chill antar jag.

imorgon gäller det att råplugga till provet som vi har på måndag! rolig söndag men skjuter man upp saker så får man ta den smällen...
vilket jag alltid får haha,  puss :P





seven pounds

Long time no see! nää men denna vecka har jag inte alls suttit vid datorn mkt så har inte kunnat uppdatera *host* ^^
i måndags då, luleåhockey är utslagna sjukt hängigt men vi har plannja kvar som dock förlora med en poäng igår! EN JÄVLA POÄNG FÖRSTÅR NI? haha lite less man blev och var typ jävligt hyper också :P

äntligen helg det enda jag har gjort är att klaga som sagt varenda lektion som typ alla vet om nu! hur som haver.. haha skojja låter så fult, tara säger alltid så :S men men streeten i onsdags vi fortsatte med våran pokerface! och nästa vecka börjar vi med uppvisningsdansen. I år är det Narnia och våran låt som vi fick ett litet smakprov på i onsdags är sjukt grym!

Som jag sa, plannja igår då... efter det chilla på vi på max tills bussen kom :) Lisa hoppa av vid mig och så chilla vid där, eller lisa powernapade medans jag slösa mina pengar på mobilen. vid tolv for hon hem och då slog jag på datorn och nörda kanske 20 minuter en halvtimme men sen då palla jag inge mer och då gick och la mig!





Vad händer ikväll dudes? själv ska man på feeest visst lisa? nä skoja det blir det, inte denna, haha den vågar vi inte dra på!

aa men hör av er. typ SMSA och var social jag har faktiskt 14 kronor kvar
puss :P

helvetet är igång

Tja alla partymyror! här sitter vi några i datasalen och chillar så det bara ryker om det. sååå jävla boring skolan är och det är dag nr 1. Längtar redan som fan till på fredag! då har vi gjort bort nationella och så är det även helg som startar med plannja! NICE

Snart har vi musik och ännu en ny lärare. han är konstig typ och sträng som satan! tror vi.

Ikväll ja vad händer då? PLUGG? nää sån skit pallar vi inte skulle vilja dra på hockeyn men  we'll see about that!
det enda jag har gjort idag i skolan är att klaga. seriöst DÖDA MIG.

JAG VILL HA FREDAG NU! och även april! Då väntar narvik på oss kära karatemänniskor och sen även göteborg maj det kommer blir fett nice!!!


puss :P


dear school.....naat.

out in the moonlight

Igår var det den sämsta lördagen på länge! gjorde inte ett piss och sen på kvällen drog vi till tara och co. och där chilla vi mest och hade typ tråkigt och vi kollade på melodifestivalen för att vi var så jävla uttråkade!
Kommer typ bli samma idag och sen träning på kvällen då :)

Fucking shiit imorgon börjar skolan igen och jag pallar seriöst inte längtar redan till nästa fredag!!


I'M FUCKING DYING! stööört snygga! Lr?


hyperventilation

vi drog till storklinten idag och det var jävligt kul! rätt väder rätt folk och allt var typ perfect! så jävla nice när man kommer igång men det varade bara tills vi skulle till stora backen den var brantare än vad jag trodde så vi åkte bara i den en gång. vi träffade även evis idag :D och limpan också haha och vi åkte dit med lisas pappa och sen tog vi bussen hem! haha lite tjorv för jag fatta ingenting men det var ju bara att fråga dom som kunde ;) är typ helt död just nu efter denna dag men det är en rätt så skön känsla.
vad mer kan jag skriva? :P träning 10 imorgon tror ni jag ska på den? nä. rätt svar!

lovet har gått ruggigt fort!! fan snart är det skola igen.

puss





Halo

Tja vaknade 0824 idag och det är tidigt men vad ska jag göra? har inte gjort nånting i dag :P haha så jävla bored men ska faktiskt till kåbban lr storklinten imorgon så suck on that! Vi vet inte än men vad är bäst?

Ikväll är det träning som gäller! haha bra om jag får träningsvärk till imorgon nja inte alls nice och sen på lördag träning 10! men vad spelar det för roll har inte sovit bra på 2 veckor inte för att jag känner av det men det såg ganska komiskt ut imorse när jag hade feeeta påsarna under ögonen haha!

puss :P


miss those nights.

bored

OM DIG
1. Namn - Tina Mohammadi
2. Bor - Luleå
3. Syskon -  En lillebrorsaa
4. Ålder - 15 år, 6 månader och 18 dagar
5.Född - 14 Augusti 1993
6 Ögonfärg - Brun
7. Längd - 1,62 kanske?
8. Sko storlek - 36
9.Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - Lejon
11. Hårfärg - Svart/Brun, mörkt iaf haha
12. Födelseort - Luleå


DAGENS..
1. Låt - Broken Strings
2. Saknad - 21 feb.
3. Kläder - Mjukisbrallor och en röd tröja.
4. Smink - Ja det har jag inte kvar
5. Underkläder - Vad är det med dom? :P
6. Mat - Laax
7. Köp - En tröja
8. Göra sen - Sova
9. Godis - Äter inte godis
10. Pinsammaste - Gör bort mig hela tiden så... lr hur var det manne?


SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - Nä inget jag gör ofta precis
2. Tycker du om godis -  Jo! inte ätit under hela 09 typ glömt hur det smakar!
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - 0 just nu
4. Äter du oftast nyttig mat - Ibland kanske?
6. Är du stark - Dunderstark
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Haha det vet jag inte
8. Tycker du att du själv är söt/snygg -  Nää
10. Du ger mycket komplimanger till andra -  På pixbox (Y)
11. Är du nöjd med ditt förnamn - ALDRIG!
12. Du tycker att du själv är smart -  Ja är ju värsta einstein!
13. Vad är det sämsta hos dig - Många saker
14. Vad är det bästa hos dig - Ännu mer saker.
15. Har du bra självförtroende - Jag kan faktiskt ha det.
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Det är olika
17. Du tycker om att vara med killar - Beror ju på vem.
18. Känner du dina grannar - Jo, lite för mkt
19. Vad har du för färg på dina underkläder - Lol.
20. Använder du BH varje dag - Jo
21. Svär du ofta - Ibland
22. Gillar du skolan - Nä skulle jag inte tro.
23. Spelar du något instrument - Haha nejnej
24. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Skridskogrejs, fotboll, basket, och nu karate och streetdance
25. Har du några tatueringar - Nää
26. Har du några piercningar - Öronen?
27. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Haha ofta man räknar.
28. Tycker du om djur - Inte speciellt mkt.


BRUKAR DU...
1. Sova -  Jodå
2. Ta mediciner du inte borde ta - Nej vafan.
3. Röka - Händer väl kanske.
4. Snusa - Nejnej
5. Dricka - MJÖLK!
6. Skada dig - isf på träningar lr idrotten
7. Klä dig i svart - Inte bara.
8. Hata folk - Jo brukar säga det men menar det säkert inte.
9. Lita på folk - Jo
10. Skada dig med flit - Nää
11. Drömma mardrömmar - Ja haha!
12. Gå i skolan - 5 dagar i veckan!
13. Gå i kyrkan - Naae
15. Vilja dö - Näää


NÄR...
1. Åt du senast - 6 timmar sen.
2. Läste du ut en bok senast - Kommer inte ihåg.
3. Köpte du något senast - Idag :D
4. Svor du senast - Inatt-
5. Sjöng du senast - Nyss
6. Klagade du senast - Klagar hela tiden haha.
7. Klantade du dig senast - Säkert idag haha


HAR DU...
1. För många vänner - Man kan aldrig ha för många.
2. Förföljelsemani - HAHA har jag? ^^
3. Någon annan psykisk sjukdom - Hoppas inte det iaf 
4. Skadat någon - Narvik tjejen 2 gånger tydligen! 3e gånger blir det även snart!
5. Färgat håret - Det har jag.
6. Några piercnings - Öronen? har inte frågan redan varit?
7. Några tatueringar - Samma med den här,
8. Egen dator - Får ju ingen... har kraschat 2 stycken :P
9. Gjort bort dig rejält - Ja och det är inte roligt..
 

ÄR DU...
1. Snäll - Mot dom jag vill så ja.
2. Snygg - Nää
3. Söt - Neej
4. Lång - Njaa
5. Kort - Typ
6. Klantig - Som fan
7. Tönt - Jag är coool (H)
8. Tjock - Jodå
9. Smal - Nää
10. Romantisk - Vet inte.







BORED! ni märker ju svaren... dah.


zebra

Lisa vägrade att följa mig på plannja igår lite less jag blev! och vet ni, 1726 ringer hon och typ "öö hej tina det är inte försent att ändra sig?"  typ suck! bussen från björx gick 1727 och ja jag missar den och måste ta den som går kvar i 6! är i stan prick och i gammelstad kvart över. kommer hem och typ byter om och tio minuter senare är jag påväg till pontushallen för att kolla plannja 08 och stressigt värre men hon följde iaf :P vilken jävla match sjukt spännande men plannja vann med 3 poäng!

chillin på max blev det efter matchen och nästan för chill för vi missa bussen så fick vi ta den som gick en halvtimma senare. på vägen till bussen sen igen gick vi med plannjas david hult för manne känner han. fett chill människa :D haha mina nya plannja-idol lätt alltså. och på tal om han så träffa vi han i shopping idag och han fråga om vi ville utmana han i wii men vi sa nej och hade tänkt slänga upp en bild på han men så blev det inte.

kom hem med en ny tröja. typ baströja och randig är den jag älskar randigt :D
med lisa och sua var jag med förresten och vi fika på åhlens jag och sua tog pollykaka eller vete fan vad den hette men fyfan vad äckligt :P

vad händer ikväll? jo en vädligt bra fråga men tyvärr så har inte jag lika bra svar men vi hörs :P






stronger

haha vet ni vi vakna klockan 9 ändå. eftersom att tara inte hade någon tidig basketträning så vaknar jag ändå halv 9 imorse och så halvsover typ. 5 i 9 slår tara på radion typ högsta volym med europe - final countdown. väldigt underligt eftersom tara aldrig har vaknat av sig skälv före 10.. låten tar slut och så säger dom: blablabla 4 minuter i 9 och tara får utbrott och bah: VAA? min väckarklocka visar ju halv 12! ja då fick ju ju svaret på min fråga :P


men just nu är hon på träning och jag sitter här hemma hos dom själv? känns ju weird men aja.  ikväll är det träning men även plannja! sjukt less.... överväger starkt att dra på plannja för det är frivillig träning typ och det är egentligen bra eftersom vi ska til norge snart men det är ju plannja fan :P aja ni lär ju se vad som händer. träna fan igår fast jag inte hade träning men boden också = pain in the ass träning! vi höres! gör som tara och slänger in låten :P


puss :P





crocodile!

sjuk rubrik endast lisa som fattar ja men iallafall så igår så var det då frivillig träning vilket vi inte visste om det även det är ju bra. på kvällen gick filmen Babel. har sett den tidigare men vilken film alltså sjukt stark är den också. stina se den! idag var vi tvugna att vakna tidigt eftersom tara hade träning 11 i pontushallen? efter att ha suttit och fått plattarsle efter 2 timmar så drog vi på stan och inte var det världens bästa väder direkt men folk man inte trodde skulle vara på stan var ju där hehe :) alltså för mig verkar det som att shopping är mkt roligare för att dom har bättre affärer så har jag tyckt ett tag nu men nu när jag tänker efter är smedjan så mkt roligare :P för det första spenderar man sin tid mer i smedjan än shopping och ja det sista nu tänker: suck så typsikt tina...  men! det är faktiskt där man ser alla? idag träffa jag amanda och lina och stod och snacka med dom ett tag och sen så träffade jag även limpan.

och skit också hade glömt mina pengar hemma men skorna hade ändå inte kommit än så.

nu ikväll har vi varit i boden och tränat! ganska chill för det var bara 2 lr 3 bodensare plus jag och tara. imorgon blir det ingen tidig morgon lr inte före 9 hoppas jag iaf. blir väl att chilla och sen på kvällen är det träning än en gång. kommer ha det varje dag denna vecka förrutom fredag? tillochmed lördag typ 10 på morgonen! men det heter ju faktiskt SPORTlov!

måndag idag och inte skola kan inte beskriva hur jävla skönt det är med lov! men har SÅÅÅÅ mkt att göra också. plugget väntar där hemma och jag och "fisken" skulle ju till kåbban nån dag :D fan det blir tight det här men whatever! man måste ju "leva livet" två sjukt viktiga ord det där. jag om någon vet!


puss :P


hang over

jaa kvällen igår var sköön. nää men allvar det var fett skoj :) vi chilla först ett tag, lr nä det gjorde vi inte alla 15 snacka i mun på varandra och inte blev det bättre sen när vi käka så rebecka och olivia dra igång sina historer så tårarna bara rann
filmen vi såg var high school muscial och nej inte alls töntigt har faktiskt sett 1an och 2an så varför inte den sista? och zac efron kan va snygg i sina bästa stunder och jag kan inte fatta att jag just skrev det där.

när alla hade dragit städa vi lite och så gick vi och la oss och då blev den halv 3. dagen idag har än så länge bara spenderats i björx sporthall och ikväll är det karate som gäller och då ska jag och tara styla med våra nya kunskaper om vi säger så

blir typ att slagga här en natt till och sen imorgon blir det vakna tidigt, basket 11-13 och sen blir det SHOPPING hoppas jag. skor hehe ^^

efter mkt garv för att få ihop detta inlägg så ska jag avrunda! 

puss :P



RSS 2.0