Dödsbruden =)

Okej,  jag har inte bloggat på typ 2 veckor, srry för de =) men det här blir väl typ ett långt inlägg..

Ja, praoen gick ju bra, fett me chill att inte ha nå skola! och sen hade jag ju gradering, gick ganska bra faktits ;) haha bara en gång kvar nu! men jag kommer inte ihåg så mkt från den veckan så...

...vecka 22 här då.

Måndag: först skola dagen efter praoen då..gjorde inte så mkt eftersom vi var klara med allt, eller ja vi började j u se kondomfilmer på NO:n, haha! ojoj.
senare hände inte så mkt..

Tisdag: typ samma, hade inte så mkt.. eller på morroen fick jag ha HK för vi skulle ha våran spanska lektion på morronen tsm me HK:n för att göra "tapas".. sen rulla dagen på.





Onsdag: operationdagsverke typ..jaa vi skulle jobba och samla in pengar till barnen i boliva, och minst 60 spänn! och jag skulle då kratta, vilket jag gjorde...i 20 min ^^ haha men jag fick pengar ändå :) sen på kvällen var jag på stan.

Torsdag: Det var verkligen sommar kände jag denna dag, vi slutade dagen med idrott och jag hade shorts och tshirt, gick hem så också! men det var ändå varmt som in i helveteee, sen duscha och sen var jag med Nettan & Sua, och det var på kvällen också men ändå hade jag shorts, svinvarmt! the summer is here 8-)

Fredag: Kom till skolan och fick veta att vi inte har nån svenska så vi fick sitta där bara tils 9.05 för att våran engelska skulle börja, vi ser Forrest Gump haha ;D "run forrest, run!"
slutade nog tidigt, så det blev staden med Eve & Stina, ja från 11 till 5 var jag på stan sen var det scenrep typ, så kulturens hus 5 till 9, det var min fredag och samma idag! stan och sen dans, hela helgen går rinner iväg.
men imorron ska jag typ inte på stan före, eller jo vi får se haha men samma som idag då.. sen på måndag blir det ganska chill i skolan för vi har inga mer lektioner, hurra för det (Y)





det är vi de ;)

see ya <33


Grattis Stina =)<3

hejj, orkar inte berätta så mkt om dagen, eller ja prao till 4, sen vart det nåra ärendeeen ;) hem, käka, trääna, duscha och nu här :) yeey vilket roligt inlägg, men jag uppdaterar iaf!

STINA FYLLER ÅR IDAG! din lilla sötunge, nu har du blivit stor, grattis på födelsedagen honey, love yaa <3 :)


image36

praopraoprao

Ja så började praoen i måndags då..


Måndag: ja, jag drog till skolan innan praoen, och i skåpet där var mitt busskort! dagen var räddad.
fick börja dagen med att fixa hyllor och fylla dom med grejjer och märka varor..efter lunchen när jag kom tillbaka så fick jag fixa grattiskort bröllopskort osv.,
dagen var smått jobbig, skulle hellre kunna va i skolan den dagen ;p

Tisdag: den här dagen fick jag lära mig kassan det var svårt men det gick ändå bra :) på lunchen åt jag på Tasty med Frida och Mirlinda. fick packa upp och fixa examenskort idag också.

Onsdag: hela dagen idag har jag typ stått i skyltfönstret och fixat där, morsdagsgrejjer.
åt på gymnasiet idag, även med Frida och Mirlinda idag också. orkar inte skriva så mkt här, i klassen har vi en gemensam klassblogg,  prao8a.blogg.se där kan ni läsa mer om ni vill, titeln är Gallerix, inte så intressant men ändå :) nu ska jag kanske.. KANSKE plugga..

höres <33 / tinisss

five seconds left..

Ja igår, 22.00 skulle jag se hockeyn mellan Sverige-Ryssland, jag och pappa skulle slå vad och allt. klockan 21:50 går jag från datan, skickar ett sms till Evelina 21:51 och 21:53 får jag svar, men då sover tinisen. JAG SOMNA! och sen hade mamma och pappa kommit in flera gånger och bett mig bortsta tänderna och byta om allt men jag är ju knäpp och gör massa andra grejjer i sömnen som jag inte ens minns? men det första jag säger till mamma när jag ser henne på morgonen är: varför sover jag? hahah, kul menmen. Det stod 2-2 och när det var 5 sekunder kvar av hela matchen flyger pucken in i mål, just i det målet sveriges målvakt står, vet inte om det var lundqvist menmen :) jag har typ varit hemma hela dagen, eller jag har haft street så lite före 6 åkte jag och Lisa in till stan. 

snart är uppvisningen, det är riktigt svårt att komma ihåg allt shiet vi lär oss, men 30 maj och 1 juni typ på kulturens hus? kommer säkert gå fint! imorron är det första prao-dagen, och vissa har redan tappat bort busskortet man fick ^^ ajdå, men det fixar sig säkert och roligt kommer det säkert bli...hoppas jag. 

puss <3 :)





your love is a lie.


Grattis Ida! =)<3

Måndag: skola, NO, promenad, NO, sova. jo jag har ett liv 8-)

Tisdag:
skola, tisdag våran längsta dag, vi gjorde äntligen det där jävla NOprovet. kom hem, sen tror jag att jag var med Elin, Nettan & Mia.

Onsdag:
skola, onsdag; planeringsdag = chilldag. när jag kom hem gjorde jag typ inte så mkt, inte för att jag kommer ihåg, fick även gratis sms denna dag, så nu är det bara att terra me sms! ;D

Torsdag:
skola, slutade med idrott och sen efter det var det sköjd, asså extra shiiet för att hinna klart arbetet. haha var där till 5 och klockan 6 skulle jag ha träning, eller jag skulle inte ha men, äh har berättat det där förr :) men vi for till tara och dom och chilla ett tag, sen for vi till pontushallen halv 8 och då började träningen, kom hem duschade och sen var det bara att söka massa recept till HK:n, asså vi skulle göra ett praktiskt prov.

Fredag:
Vi började med svenska, och vi tränade på våran teater, Grease fast i nutid! ska bli kul :) efter lunch hade vi bara HK och då var det dära praktiska provet, vi skulle laga en varmrätt och en efterätt. jag och Ida gjorde en jättegod kyckling med pasta,och som efterätt gjorde vi chokladpudding med grädde och hallon, svingott!
jag och Elin började dra oss mot stan, för att köpa Stinas present, det vart en massa saker. Kom hem, chillade sen fixa, sen började det cyklas mot Stina. väl framme började vi med en lek, man skulle svara på frågor och sen gissa vems papper det var typ, sen var det filmtajm, men de gick inte så bra, vi skulle se I Am Legend men vi undrade nästan om det var en DVD Stina och dom hade, eller en såndär annan grej men ajja filmen var sjuukt bra!  go Will Smith, fett cool han är ;D




Efter det vart det twister, hah! efter att folk var trötta efter det såg vi A Walk To Remember, fyfan vad soorglig :( men sjukt bra film som ni måste se, speciellt du Amanda J ! ;) jaa, vi åt varmkorv slog på nån mer film osååå, klockan 7 for typ alla hem efter att ha ätit frulle. men så snäll som jag är stannar jag till 10 över 8 och hjälper Stina att hjälpa till, creds till mig ^^ tihi..

ne men sjukt trött var man ju på morron, halv 9 var jag hemma, såg på tv och en massa shiiet, sen klockan 11 åkte jag in till stan, ungefär halv 4 var jag hemma och sen käka jag och klockan 6 bar det av till streeten, ojoj kan lova att jag kommer sova gott inatt ! :D

OCH IDA, DEN GULLEPLUTTEN FYLLER 15 ÅR IDAG! STORT GRATTIS TILL HENNE <333 :)



det var allt från mig, have a nice day evening :) <333

:)<3

Från Stina :)

vem är i rummet med dig? ingen
Vem fick du sms av senast? evelina
Vem tänker du på nu? hah..

Vem pratade du senast i telefon med? lisa
Vems hus/lägenhet var du senast i? ida
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? hm, vene
Vem önskar du att du var med nu? ingen aning
Vem är din favoritsläkting? kusin?
Vem i din skola går dig mest på nerverna? måste hållamed stina, svarta maffian!

Var går du i skolan? stadsön
Var är din telefon? i fickan
Var är din mamma? i min brors rum
Var sover du? i mitt rum
Var såg du senast en film? hos ida
Var handlar du mest? vene, olika
Var fick du tag på tröjan du har på dig? haha, pyjamaströja! fick den av mamma
Vart åkte du senast bil? från stan till hem
Var i ditt rum är du? är inte i mitt rum


Vad åt du senast? en plopp-bit
Vad drack du senast? mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? vita
Vad är den närmaste saken som är blå? ett spel
Vad gillar du mest med skolan? kompisarna
Vad har du på fötterna? ingenting
Vad är din favoritfärg? blå, svart
Vad är din favorithemsida? pix och colafreak.blogg.se haha
Vad är ditt favoritskomärke? vene, olika
Vilken film såg du senast? freedom writers
Vilken låt hör du på just nu? ingen alls

När är din födelsedag? 14 augusti
När köpte du senast nya byxor? vene, kommer inte ihåg
När var senaste gången du tände ett ljus? vene
När var du senast i skolan? i onsdags
När träffade du din pappa senast? typ 10 min sen
När duschade du senast? nyss


Sovit i en annan säng? jeo
Tyckt att din kusin är het? har flera men ingen av dom
Målat om ditt rum? tapetserat om iaf
Dansat framför en spegel? haha klart, varje gång jag har street!
Fått hicka? mhm!
Dissat någon som gillat dig? typ
Stulit pengar från en kompis? nae
Hoppat i en bil med folk du just träffat? nae
Varit i slagsmål? japp, det är tinis vi snackar om
Smugit ur ditt hus? tror inte de
Haft känslor för någon som inte känt det samma? jao
Blivit arresterad? nejj
Hånglat med en främling? nae
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar? typ
Varit förälskad i en granne? HAHA...hm, nej
Sovit i en säng med någon av samma kön? joo
Sett någon dö? nae
Kysst en bild? vene, kanske
Sovit till tre? never ever
Saknar någon just nu? kanske de kanske

<33


När jag höll på att dö hade eve redan dött

Jag vaknade verkligen sent imorse, halv 12! men jag gick upp och åt frukost nästan på direkten, två mackor som vanligt då. sen satte jag mig fakits för att börja plugga, kan 4 frågor nu, läser du detta Stina? ;) jaa men sen klockan två drog jag ut för att springa, eller jag sprang halva vägen till Eve och sen gick vi mot såkallade Obsbacken (Obs heter Coop Forum nu men backen heter Obsbacken, haha) vi sprang ner för hela sen gjorde vi nå bengrejs hela vägen upp igen, sprang ner igen sen utfall hela vägen upp igen, sprang ner igen sen sprang vi sicksack hela vägen upp igen, sprang ner igen och sprang som vanligt upp igen, fyfaan det blir street 6-7 sen blir det ut att springa igen, och med Eve igen fast med Anna också :D
nu ska jag äta något sen blir det lite plugg sen allt det där jag skrev nyss, snackar i telefon med Lisa just nu, eller nu la hon på, haha men...

stay cool! 

<33

freedom writers, =)

Tjaa,
det blev en film som jag skrev, New York Minute med Ashley och Mary-Kate Olsen, the twins you know. sedan åt jag frukost, blev två mackor (plannjalimpan) hela dagen har jag tralla omkring i huset typ, varit ute i solen ett litet tag och sen fixx inför Idas grejjs. klockan 7 for vi till tuna, vi skulle bowla till 8, det var kul :) sen åkte vi hem till Idas mamma, inne i stan. vi skulle äta där, och vi åt nå köttfärsgrejs med tacochips och sallad, något nytt men svingott!
till efterrätt blev det typ fruktsallad och blockchoklad med rispuffar, supergott de me! sen blev det filmtajm; Freedom Writers, såå sjukt bra, en film alla borde se.
prick 12 var jag hemma typ, sen dess har jag bytt om tvättat bort sminket och sånt tjaffs, och sen satte jag mig här.

Var tvungen att missa streeten idag eller ja, men för att hinna..första gången jag missar! men det är imorron också så det är chill =)
är det soligt imorron ska jag fan ut och sola!  och..plugga då men det gör jag samtidigt, och som sagt street på kvällen sen är det väl att duscha och ladda inför måndagen som kommer.
nu går jag skola måndag till fredag, 5 dagar. sen är det prao två veckor och sen går jag 5 dagar till, efter det är de en måndag, tisdag och en onsdag kvar som bara är aktivitetsdagar typ och sen torsdag morron är det skolavslutning, fett nicee! 10 skoldagar kvar, SUCK ON THAT ;)


image31


go morron!

haha japp, 08:02 vaknade jag, och sen har jag suttit här. nöööörd jag vet 8-)
men jag kan inte gå och lägga mig igen, kommer aaaldrig att somna ;o nu tror jag faktits att jag ska köpa mackor och shiiet och sen sätta mig här igen och se film :D det låter som en super morron,
blir det soligt idag ska jag ligga och steeka MED noboken i handen, men även coola :D klockan 6 är det street som slutar 7, men 7 ska jag va på tuna och möta bruudarna för vi ska bowla och sen hem till Ida för att fira henne b-day (mening stulen av stina) treevligt kommer det bli, hoppas jag iaf. ne men jag vet att det kommer de fast de inte kommer vara det för andra kanske :)

   
kände att jag var tvungen att ladda upp dom här bilderna, vissa är lite äldre än dom andra, men skitsöta! <3


<3

only one left

NO:n..ja 3 frågor fastna, ganska bra ändå :) sen blev det att spela guitar hero. och sen gjorde jag inte så mkt mer, tv ett tag och sen drog jag ut. en liten promenix bara,

we are from spain, right Nettan och Elin? ;)

gud vilket onödigt inlägg det här är, men det blir att vara på tuna 19.00, annars är de duumt. men det blir ändå street (; nu får ni klura på hur jag har klarat ut de, tyyp. haha fatta inte ens själv vad jag  skriver.
jag bara gäspar och gäspar, och nu än en gång, fuck vad jag är trööött.
huvva,   god natt <33

what should i say?

Har inte skrivit något idag, men har inget vettigt att skriva, okej jag srkiver aldrig nåt vettigt men jag har som inte gjort något idag, bara suttit hemma och latat men snart, då ska jag ta fram NOboken , sitta och trycka in all text som står där i min hjärna :)
imorron har jag extra street 18 och ska möta alla på tuna 19, knepigt läge, får se hur jag gör, måste prata med Ida. nu blir det att kolla runt lite på pix sen NO sen vettekatten.

<33



image27  sommaren är här! :)

motion är bra :)

Efter förra inlägget, då åt jag och sen promenixa jag till Lisa, och sen därifrån till hennes mormor och morfar. vi har typ sola och käka glass ode :) mysiigt, var typ där nåra timmar.
vid klockan 7 började jag gå hemmåt, hela låånga vägen hem, men på Marieberg mötte jag Eve just utanför Anna så gick upp en snabbis och kolla på hennes Evisujeans, fett snygga dom var! <33 vi gick till starre för att köpa glass, köpte en twister.sen gick vi vidare typ mot stina och eve läman nån bok, och då vände vi, anna gick hem och sen gick jag typ nästan ända hem till Eve och sprang hem. nu blir det dator ett tag och så kaaanske plugga matte.

pussokram.



  jag älskar pimpim! <33


summmmmer!

De är ju typ sommar nu! skithärligt väder, helt sooligt, fast inte lika varmt som igår :p men whatever, ändå fett najsss väder :D nu är vintern borta och snart kommer sommaren! käka glass varje daaag.

 tumme ner (N)

 tumme upp (Y)

jag älskar glassss ! <3


valborg,

Igår trodde jag att vi skulle sluta 2, men andra nyheter, det står helt klart och tydligt på tavlan: återsamling 11:45, man typ jippi ;D hade i stort sett slöjd hela tiden, NO 45min och sen lunch en timme och sen var det bara att dra sig hemmåt. jag och elin stannade på öhemskolan för att kolla på hela skolan sjunger.

Vid sisådär 2 var jag hemma, började fixa mig och fixa annat grejs, och just före 5 klev var jag påväg mot Lisa. eller ja hennes mormor och morfar för vi var där, sjuuukt långt att gå! men jag stanna på Ica för dom bad mig köpa mig och en till läsk ;o haha det blev typ att vi hade 5 stycken OCH det var för att vi skulle först ha till maten och efterrätten och filmen och vi trodde att vi behövde mer till filmen eftersom vi trodde att EVE OCH STINA SKULLE KOMMA, seeeer ni detta flickor ?! ;o men icke de, Stina ringer kanske vid 10 och frågar bara vad som göres. aja, vi chilla ett tag, sen såg vi 27 dresses, såg den dock i lördags men den var bra! efter 11 började Sua och Bea att cykla hemmåt, och jag stannar och tar ett snack med Lisa. ett allvarligt! haha ne skojja, men vi snacka ett bra tag, sen ringer papi och så sa jag hejdå till Lisa
tack för en skitkul kväll! <3
när jag kommer hem blev det att tvätta bort sminket och sen sätta sig här, japp så blev det men inte länge, för mamma och pappa sov och dom bad mig stänga av! suger när min data på mitt rum inte funkar, för då kan man sitta hela natten!

Imorse vakna jag 11:09, sen satte jag mig här efter ett tag och började faktits blogga, creds till mig! bara för att det är så tidigt på morgonen blir det ett till kanske senare ;)

pusstjo <3


RSS 2.0