infinity

www.myspace.com/rabiomusic



Soheil (min kusin) bad mig länka denna länk till allt folk men det pallar inte jag så jag lägger ut den här. Hans friend Robin. Sjunger fan jävligt bra ändå.

Nog om det, idag har det varit värsta idrottsdagen typ, nä men träningsvärk sen igår och allt detta shit idag gjorde det inte bättre och imorgon ännu en träning :) och igår gjorde anmälan till Boden Open, EN FUCKING VECKA KVAR TYP! *dör.. nästan*

Trodde det var fredag imorgon men icke sa nicke det är bara torsdag världens tråkigaste dag men sånna måste det också va.
Har typ ingenting att skriva? på fredag stan (FRISCOO!) och sen skulle vi se i taket lyser stjärnorna men efter en dag är det ju fulllt så vi chillar lite och drar på basket? Okej den informationen har inte lisa fått än men hon ställer säkert upp, gulle :)

Nyss avbröts min musik i mobilen med Psychosocial och tara ringde. Alltid nåt har man att snacka om nog för att våra samtal alltid handlar om samma sak.


Trött som fan ska sova nu :P




tänk på det! jag gör det iaf ;)



cya <3

det syftar tillbaka..

Yo vissa i klassen fick sluta tidigare idag så det blev kanske 2? jag kom hem kvart i 5 (Y) Hata hk-uppgiften vi har men Ida, imorgon lämnar vi in den! Skönt att man slipper såna hära onödiga ämnen på gymnasiet. Och på tal om det jag vet fortfarande intevad jag ska välja? inte ens 2 veckor kvar och det är inte ATT BARA VÄLJA som min kära (!) mentor säger. Ja men ni lär ju märka efter 2 februari vad jag har valt.

När jag kom hem, pluggade jag. Ska göra det lätt för mig. Efter skolan ska jag göra klart det jag hade tänkt göra efter skolan sen får det bli dator och tv och allt annat tjoffs. Okej ska försöka.. för alla vet ju att jag är bäst på att sätta mig ner och plugga :P

Fan vad rastlös jag är finns ingenting att göra men hellre det än att ha en massa plugg. Längtar till imorgon då har man iaf träning.

coolaste tändaren jag nånsin sett :D syns inte så bra men det är en lastbil typ :P





 

cya <3


 


not (!) gonna miss you

Yooo, här sitter man efter att ha haft värsta träningspasset. Fatta träningsvärk imorgon. liksom mer än vad jag hade.
Den långa sega tisdagen avklarad, alltså kommer resten av veckan flyta på rätt bra?
Anmälningar till Boden Open på torsdag, fucking shit DET ÄR SNAAART! ah, jag längtar.



Fan måste sova bloggar imorgon puss :P


i'm better of without you.

Fan jag pallar inge mer!


It's happening again....


drygefan

Nu har gått lite mer än en vecka sen jag blogga men here i am.

Helgen har varit chill. Hunnit va med kompisar och gått på hockey också.
I lördags såg vi bolt, sjukt rolig film! haha så jävla rolig



hamstern var fan söt :D



Skolan är fullt igång, så jävla less. Okej just nu är jag skitless på allt! blä kan det inte va sommar :(

Har inte så mycket att skriva. Fan, alltså jag är less :P stör mig på allt och alla.

bloggar typ på onsdag eller imorgon om jag hinner :)



 cya <3


fan ta dig.. fan att du finns.


back to hell

Då var skolan igång igen och inte nån chill start heller. Fuck stadsöskolan. Har inte hunnit blogga den här veckan men jag tror jag har hunnit på stan en gång. I måndags såg vi film några stycken, såg step up igen :P men det var för att lisa inte hade sett den. och btw vi åt på max <3
Tisdag ringde Eve och frågade om jag skulle med på plannja. Dom spela mot södertälje och fyfan vilken match alltså! Hade typ hyperdamp sista sekunderna men det hjälpte inte plannja att segra. Efter det, max :P

Vissa har ju varit duktig och städat sitt rum och gjort det snyggt i garderoben.

 det var nog på tiden ;)

Imorse var man något död och vi börjar med en timmes matte (Y) dagen har inte varit den bästa men jag är vid liv. men skönt att det är fredag imorgon fast det bara är andra skoldagen Vad som händer efter det är ett mysterium.



cya <3


2009!

Ja då var det 2009; nytt år, nya möjligheter! Året började då bra, eller med en tråkig 1 januari dag. Idag (den 2a) så vaknade jag jävligt tidigt och sen så har jag städat lite och väntat på att Tara skulle komma. Hon kom då och sen dess har vi typ bara chillat. Eller vi gav oss faktiskt ut på en härlig frisk promenad i det kalla minusgradiga vädret här i Luleå..en trip till Ica först då. Som sagt, jag köpte inte godis! valde fan nötter istället.

Sen gick vi förbi Lisa en sväng och hämtade lite roliga grejjer... som vi btw har suttit och "kollat" i ^^ ehe.

Tidigare ikväll har vi suttit och glott på Sagan om Ringen, sista av de 3.

Snygg-Aragorn!! ;-)








cya <3






fuck this shit !!!!111one
you betrayed me!

08 is over.

Nyårsafton, är det inte överskattat?
Vet inte vad jag jag ska tycka men nå var det trevligt ändå. klockan 5 var vi bjudna hos ett par, Tara och dom var också där som tur var. Efter att ha ätit god mat och fikat började klockan bli 11. Lite strul blev det ju men vi tog oss in till stan och kollade på fyrverkerierna. var ett tag sen faktiskt och mysigt var det.





Och på tal om det; vissa var ju med i tidningen, suck on that losers!




Vi tog 00:30 bussen hem, det var kaos för vi skulle ju tillbaka till dom vi var hos men inte visste vi vart vi skulle av? men vi kom hem säkert ;-)


Det var min nyårsafton, hoppas eran var roligare än min!



cya <3

!

GOTT NYTT ÅR ! :D

RSS 2.0