fysikaliskt arbete

Tjenna! Tävlingen gick fan bra ändå. Kom 2a och 3a och 3a. Veckans höjdpunkt var inte placeringarna tyckte jag, det var min flagga mot landslagstjejen :D jag är bääst.

30 skoldagar kvar nu känns förjävla skönt men sen när man tänker på hur mkt man har kvar så känns det mindre bra!
men sommaren 09 och coca cola, jag är laddad!



     


Norway

Jag hade värsta bra bloggrubriken men kommer ej ihåg..
det enda jag tänkte skriva här nu är att jag åker till norge imorgon, narvik! så ni får ett blogginlägg på söndag!
och glöm inte.......  smsaaa!!




HEJDÅ :D

ett nej är ändå inte ett nej

Nu vet man hur allt började med blondinbella, föreläsningen var trevlig :) haha det var fan kul ändå ! efteråt chilla vi på stan med glass och det var stört nice !
Om ca en timme, mot pontushallen, hela kvällen. Jag missar desperate housewives, får ta igen det senare, som vanligt!

Våran lunch; dagobert! och här kommer en söt bild på Stina.












3 days left.

sveriges största blogg!

I skolan har vi då temavecka; inga vanliga lektioner alltså och det är skönt som tusan, istället har man det man har på elevensval hela veckan! Måndag till fredag går jag 8-13:30 varje dag fast ett litet undantag imorgon som jag glömde att berätta om. vi får typ sluta 2 timmar tidigare om vi vill för jag och några till ska på Blondinbellas föreläsning här i luleå!
ser ändå fram emot det :)




random

Nyss hemkommen från hälsans hus. träningen var väl sådär men den behövdes! jag är sjuuukt taggad inför lördag men samtidigt skitnervös! Bara 4 dagar kvar tills vi åker och då på den fredagen ska typ alla ta ledigt medans jag bestämt mig för att dra till skolan ändå, haha jag vill ju inte till skolan!
Stina har btw uppdataerat sin blogg, duktigt (Y) haha det var bara ett liitet tag sen. och jag håller med henne om knäckebrödsdansen, den är stört bra!

Slänger in den här så får ni se!











4 days left.

björnen sover

Gääsp! vi gick och la oss 6 på morgonen och så vakna vi 9. och that's it liksom no more sleep denna dag! vi var så sjukt trötta att vi blev pigga typ? det förklarar den sena läggninstiden. vi var väldigt bored också efter att ha nött ut facebook, pixbox och mtv dom 5 senaste timmarna och då skickade vi lite sms till folk som löd såhär: Tja alla snyggingar, vad drömmer ni om? dom blev väl antagligen less eller så tyckte dom att det var kul, men dom flesta tyckte att det var onödigt att vara uppe så sent :) Jag kommer aldrig palla min träning som btw är om 4 timmar så borde nog promenera hem. oj bara tanken lät ju jobbig det är ju så jävla långt att gå! men tar mig nog hem på något sätt.




lisa, och ja det där var hennes kudde inatt!
"det var ju fan skööönt"






5 days left.

it could be anybody

Jag bloggar iaf, för inget blev som vi hade planerat! jaa men nu sitter jag här hos lisa och vi ser på phonebooth en så jävla sjuk film haha den går på 4an. det har tagit 10 minuter att skriva dessa två meningar men man blir ju helt inne i filmen ändå sjukt spännande :)
Söndagar brukar vara min pluggdag men jag känner att det inte kommer vara en sån söndag imorgon, haha fast jag har en massa men nä får tagga inför träningen istället!

Filmen asså! haha blir galen snart :D nä men för att få veta vad som händer nu måste jag kolla
see ya later, alligators!






behind brown eyes

Sista dagen man kan vara uppe sent då ! skolan början på måndag och det är lika illa varje gång.
vi har iaf temavecka så vi har inga vanliga lektioner utan kommer att ha det man har på elevens val vilket innebär IDROTT :)
tog en trip till storheden med lisa susanne och jeanette igår kväll och chillade där och efteråt chillade vi på hos mig men dock bara jag och lisa ! vid 3 slocka vi och så vakna vi halv 5 och jag var då vaken till 6 innan jag somna om igen.

Ikväll har vi då planer, får se om det blir som vi har tänkt oss. tror inte jag kommer blogga ikväll iaf och imorgon kaaanske jag orkar se vad som finns att plugga annars är det träning som gäller. hårdträning hela veckan asså och sen på fredag bär det av! hoppas vi åker på dagen så jag slipper skolan :p



lisa




6 days left.

to be the one

Sista dagen av påsklovet! det har gått sjuukt fort, hänger typ inte med själv :p haha
dagens planer: ---------------
nää men har typ ingenting att göra ! får se vad jag hittar på.
hatar när man inte kan sova på nätterna! blir typ galen, man vrider och vänder sig men icke sa nicke. sist jag kolla på klockan var klockan 03:14 :S

där tog orden slut !

hitta ingen bättre bild så jag kände för att ha med Will Smith här, denna man har varit med här på bloggen ett X antal gånger så då fick han det ännu en gång. han är coooool (H)

<3







7 days left.

just for a day

Luleå city har inte sååå mycket att ge men ändå var jag på stan idag..också. Det var mest boring, för mamma tvinga med mig och igår träffa man iaf folk :)
sen förra torsdagen vi har haft lov har jag vaknat 9 varje morgon förrutom denna, jag vaknade halv 8 och därför gäspa jag halvt första träningen och sen andra var 5e minut. *gäsp*


GISSA VAD! jag har världens bästa kompis, LISA LUNDQVIST LAKSO!
Tackar din sötgurka! like i said,
 du är luften jag andas <3





 


nervositet, det gillar vi inte.
8 days left.

daddy would you like som sausage?

ÄNTLIGEN PÅSKLOV!! man har ju längtat som faaaan, finally here.

Soliga dagar har det varigt, mkt mkt bra asså (Y)
idag var jag på stan med Tara en sväng, hitta en tröja och örhängen! och smakade den nya magnumglassen, temptation nånting.. inte så värst god men den andra smakar så mkt bättre :)

SOMMAR SNART, i'm fucking dying!!!

ah, meningslöst inlägg men so what :p PUSSSS




3/12 08 <33



Jag var där! så jävla nice det var alltså :D

break the ice

Sjukt kass uppdatering men det enda jag har gjort denna vecka är att ha suttit och plugga vilket jag även ska göra efter jag har skrivit här lite. hinner nästan inte med mina träningar för stadsöskolan här i gammelstad,luleå tycker det är så roligt att plåga sina elever med 4 prov sista veckan innan påsklovet (Y)

Kollar jag på tidigare så slänger jag alltid upp en bild när någon fyller och år ode, vilket har inte funkat så bra detta år! Tara och Lisa har fyllt år, sen har även Max fyllt år! kände inte dig då men förlåt iaf, och sen har även Anna fyllt 16, och Emil fyllde år förra veckan! ska skärpa mig :) ingen fyller år den här månaden iaf men i maj då börjas det igen!


satt uppe till 2 och plugga igår! sjukt trött jag var imorse men nu idag har vi gjort bort två prov och sen imrogon har vi bara NO kvar! och på tal om NO så började jag tänka på när vi hade biologi prov, det var en väldigt väldigt stor fråga om graviditeten, ja hela men som våran lärare hade delat upp och då blev det betydligt svårare. Evelina förstår inte när frågan var hur ägget ska befruktas osv vidare.. läraren försöker förklara att man bara helt enkelt ska skriva det (för han kan ju inte ge svaret direkt)
Evelina: jaha, så jag ska alltså bara skriva det, MAN KNULLAR?

HAHAHAHAHAHHHAHAHHAHAH!
alla sitter och skriver prov och hon bara skriker det rakt ut! bra jobbat evis! :)

ikväll är det street som gäller, men vi höres!


i want the whole piece

Jag är troett! vi somnade halv 4 igår. Lisa kom hit och så sov hon här då! vi var väldigt törstiga under kvällen så vi bestämde oss för att gå till starre en snabbis och köpa cola! en snabbis blev då ca 40 minuter! vi är ju snabba av oss (Y)
Senare på kvällen har jag ingen aning om vad vi gjorde men helt plötsligt var klockan 2 och då börjar vi bädda och halv 4 tappa vi smskompisar och somnade.

9.00-10.00 vaknar en morgonpigg tina och en trött lisa efter många timmars sömn :D vi har säkert suttit på alla sittplatser i vårat hus som det bara går och vi käka den efterlängtande glassen!!
Lisa har hjälpt mig att flytta runt mina saker i mitt rum, tack sötis <3 så nu ser det lite annorlunda ut.

Nu måste jag gå, min träning börjar 18! och jag måste byta om, puss :P




go for it

Tja alla coola bananer! läget är bra, frisk nu!

i torsdags hade vi operationsdagsverkegrejs-dag inte själva dagen man typ har ledigt och jobbar utan att dom snacka om det och så skulle vi se en film. Flyga Drake. djup film och den skulle då utspela sig i afghanistan. men fyfan vad vissa scener var vidriga! en unge har en slangbella, men jag hann inte se vad han skulle skjuta men ändå, rakt i ögat på en annan! sjukt äckligt det var :p
3 april - igår alltså. JAG BRÖT MITT GODISLÖFTE!!
och det var itne ens gott, fuck vilken ångest..
nu vet ni det.
lördag morgon klockan 9 satt jag och plugga, bäst att vänja sig. helvetet på gymnasiet har inte börjat än så :)

Igår på stan träffade vi joar och stekte. och mitt i stan hade dom 3 stycken renar! väldigt stört trodde inte dom var riktiga förrän dom börjar viftar på öronen och joar som är crazy går fram och klappar dom. sjuk människa :D


RSS 2.0