let me have one

hejsan svejsan ;>
dagen började med tv och frukost, sen har dagen rullat på ganska bra, snart får vi middagsgäster och vi ska käka grillat, deet ni suckers !
efter att ha ätit är jag väl hemma om inte Lisa är available eller något,


tjohejs


ingenrubrik

Ja, jag satt 2 timmar till..och lite mer.  samma igår, men nu måste jag skärpa mig, har börjat vakna typ 12 dom här dagarna och det är inte bra.

Nåja, igår var en av dom dagarna jag vaknade sent och sen så chillade jag ett tag, på kvällen hade vi typ filmkväll hos Lisas mormor & morfar, dom var inte hemmma, vid 12 for jag hem.

Idag åt jag typ frukost på direkten när jag vaknade, sen for jag in till stan med mamma och bror typ nån timme bara men jag fick med mig en supermysig tröja, en häftig tshirt, och en söt bikini. pretty nöjd, känns som att jag typ inte behöver mer kläder o sånt, men en sak kvaaaar..if you know what i mean ;)

Efter maten kom Susanne och Lisa hit och senare kom Nettan, vi var bah ute ett tag sen for alla hem förrutom Nettan, vi typ chilla på vägarna och så kom jag in nyss.



   




pusstjaa!

pitedansarochler (8)

Igår kväll ringde Evis och så for vi ut och sprang/gick i den där jävla skogen, vi typ trodde det skulle komma en björn, haha men vi klarade osss :) jag la mig ganska tidigt tror jag, tjugo över ett är inte så sent?

Idag har jag bara varit hemma tills efter middagen då det plingade på dörren och en söt Lisa dök upp, vi chillade hårt, snackade, planerade, sånt stufff.
om ett tag blir det väl att lägga sig, men det är bara något jag säger nu, om 2 timmar är jag kvar :)

pusssfuckers


hand of blood

Idag vakande man då av spöregnet typ vid 11, okej nu ljuger jag, jag vakande inte av det men det kunde lika gärna ha varit de. vid 12 for jag in till stan, var hemma kanske 2 halv 3, kom hem med en tunika. senare idag har jag ingen aning vad som händer, ja typ ingenting då. men aja en uppdatering iaf, enjoy :)


Grattis Sua =)<3

Idag fyller ju denna snygging år, stort grattis!! :)<33




greendc

Aloha,

imorse vaknade jag 12, plus att jag la mig tidigt igår, ehe ^^ aja på dan tråka jag, gjorde verkligen ingenting :) kvart i 10 kom Lisa, då drog vi ut, träffade Sua och Nettan så for vi till starre där vi även träffa Eve och så chilla vi där ett tag innan vi begav oss på våran lilla trip. vi körde runt gstaden som vanligt, sen for vi till sunderbyn och checka läget, satan vad det är dött där, vi såg inte en enda människa! just när vi kom till gammelstad igen mötte vi två personer ;) haha det var kul.





20 i 12 kom jag in, och så har ajg tvättat bort kladdet från ögonen nu och så sitter jag väl här ett tag till..
imorgon ska jag till stan, Lisa ska också dit så vi kanske möts, och sen vet jag inge mer.


We met our soulmates tonight,

whopwhop


Jag har inte skrivit här på ett tag märker jag, men jag har typ inte hunnit säger vi. i förrgår då, kom Lisa förbi på morgonen; var med henne hela dagen och utforskade gammelstad typ, vid klockan 5 for båda hem och käkade och 2 timmar senare kom Lisa igen, vi chillade ett tag innan Sua då som lite senare kom, vi gick till starre och köpte glass och var ute, och sen kom även Robert, vid 11 for alla hem :)

Igår vaknade jag typ vid 10, käka frulle och sen hoppa jag in i duschen, och sen ringer Lisa och frågar om jag ska med till stan men jag hann inte eftersom dom var tvungen att åka, så vi fixa Suas present via telefon :p sen platta jag håret, msnade lite och så typ åt middag klockan kvart i 7! japp, typ 2 min i 7 kom Lisa och så gasa vi och kom till Sua, där vars även Nettan och Ida var. vi såg 2 filmer och var ute, mkt trevligt :) sen for jag och Lisa till mig och sen cyklade jag tillbaka till henne och sen skjutsade hon hem mig igen och så for hon,

Idag har jag hunnit nöta dator + att min fot är cp, typ halvstukad! det var det jaa

pusssstjaa


2 years went to nothing

Fuck, så är man förkyld.

I won't give up

Okej (än en gång) jag la mig inte, slog på desperate housewives och vid sisådär halv 4 la jag mig på riktigt. denna morgon vakande jag typ kvart i 10, kolla lite på tv och innan man ens hann vakna ordentligt plinga det på dörren och mitt xbox var gone. 

Det blev åka jag in till stan efter att ha käkat frulle och ha chillat lite, var tvungne att köpa guldörhängen till mina andra hål för annars växer dom igen så det blev ett litet guldigt och gulligt örhänge och inget annat för jag orkade inte kolla så mkt, och hade inga pengar med mig som tur var.

Efter trippen på stan, kom jag hem och käkade och fick besök av Lisa i nåra minuter, sen brumma hon iväg ;) då tänkte jag msnade med lite folk, det hann jag göra i 10 min sen ringde Eve mig och såg mötte jag henne. vi gick vidare till Anna och sedan till starre för att köpa glass och då kom även Stina. vi gick runt gstad litegrann och slamsa.

Nu hemma, ännu mer msn och så skriver jag ju i bloggen nu,
ikväll / inatt blir det att se klart dom 2 avsnitten jag har från tredje säsongen av desperate, mer vet jag inte.




söötanna! :)





Cocacola - enjoy it!

Okej, jo jag ska visst sova..men det är bara för att alla som jag snackade med drog från msn! vilka mesar, SOHEIL NETTAN STINA + att datan håller på att koka sönder :p


Goodnight, , <3



you were right and wrong,
just guess what's right
.

Fructis style

Har inte en aning om vad jag gjorde igår men om idag kan jag klargöra för er, och idag har inte varit en rolig dag..i början iaf. vakande rätt så sent, och efter frukost och lite annat tjofs, har jag typ hjälpt mamma med massa shit och så kom Tara och dom på middag halv 7. vi har chillat och kolla på youtube och så kollat på so you think you can dance ;> nicenice, trevlig kväll.


Imorgon lämnar min babe mig, stackarn ska till Frankfurt i Tyskland, snyftsnyft :( och imorgon ska jag en sväng på stan, ska gå själv, men den som vill joina får ju de, men jag tror inte att nån hinner haha eftersom ingen läser det här nu eller på morgoen :p


Känner mig trött, men ändå inte..det är nog sånt här tillfälle då mina ögon är trötta. japp så är det, men jag ska inte sova, för att efter att jag är klar här på datan, (datamsn) blir det mobilmsn och desperate husewvies om mina parents inte upptäker mig, eller dom är vaken nu oså men senare.



later, dude.

tackar www.friidalarsson.blogg.se

Tack Frida för att hon gjorde om min blogg lite, kanske blir lite mer ändringar senare, men behövde en ny look på bloggen! :)


taack <33


god evening, sir.

Tjenna, igår hos Tara såg vi en film som gick på tv bara och resten av tiden höll vi på med IPHONE :D fett grymma dom är haha, i love it! Idag klockan 2 så gick jag, Nettan & Mia till Elin för att fika och fira henne :) åt en svingod tårta! efter att ha chillat där ett tag kom jag hem och chilla iställett. vid halv 8 åt jag middag, lite sent jag vet men jag var inte så värst hungrig, så jag gjorde mat och åt den sen vart det msn ända tills för ett tag sen då Stina ringde och bad mig komma ut och snacka med henne och Eve :)

MOHAHAH!

fridish hackar sig in!
I'M HERE TO TAKE OVER THE THING YOU CALL THE WORLD!

närå, jag ska va normal. Hehe, ville bara skriva några rader i Tinas nya fina blogg ;)
(SOM JAG GJORT OM) aja, du får väl göra om den någon dag om du inte gillar't.
vad ska jag skriva mer? hej folket som läser tinas blogg, förresten.

over and out!
/frida , http://friidalarsson.blogg.se :)


Grattis Elin <3

Idag fyller Elin år , grattisgrattisgrattis sötis :) <33





så onödigt,

Kvällen blev msn! eller vid 11 börja pappa tjata om att jag har suttit vid datan hela dan, så snäll som jag är flyttade jag på mig, men hehe, har man msn på mobilen loggar man ju in där och skriver med folk till 1 ^^ och då ringde jag Lisa, var typ krisläge, snackade med henne till halv 2 sen vart det msn igen till halv 3 och sen gick jag och la mig :)

Vaknade typ 10 idag, åt frulle och och en massa, sen for jag och pappa till coop forum ode, skönt att kunna komma ut ur huset utan att det regnar ! när jag kom hem ringde jag Lisa, men hon svarade inte FAST hon heter att man ska ringa på msn..aja men sen ringde hon upp. snackade typ drygt en timme, sen fortsatte vi våran konversation på msn. och det gör vi än, ikväll tror jag att vi ska till Tara & co, och tror jag jag ska följa, eller jag måste i stort sett har ingen ork! skulle sitta bra att va hemma och nöta msn 8-) ehe, snart byter jag namn till msnfreak.
måste köpa en present till Sua, en bra anledning att dra till stan då ;)







release datumet för denna skönhet var ju igår =) <33



fröken 16 par jeans

Hade inget att skriva igår kväll, så därför skrev jag inte..kommer knappt ihåg vad jag gjorde, vid 9 skulle jag iaf spela men det visades sig att mitt älskade xbox 360 är sönder ! stackarn :( blev att nöta msn istället, och jag nej jag somnade inte den här gången, men det hade jag lika gärna kunna göra...
idag när jag vakna såg jag på tv, sen blev det ut och springa, härligt som fan! sen när jag kom hem åt jag frukost och duscha. Vid 1 for vi till onoff och skulle höra vad vi skulle göra med vårat 360, det ska tydligen in på service...TYP I TYSKLAND !? har just sett ett avsnitt av desperate, och nu chillar jag vid datan som vanligt, hemma själv och det finns inte ett piss man kan göra, okej städa ^^ men hell no! in my ass att jag tänker göra de :) ni som läser detta, ring se till att jag har ett liv, puss på er.....björnar? <3




no mather what i do, all i think about is you

you have to move on

Vad sommarlovet är tråkigt alltså, dåligt väder = att man inte kan göra nånting, och då blir det ju som sagt tråkigt.
Igår vaknade jag ganska sent, åt frulle som vanligt och tv då, efter att ha chillat framför xboxet hela dagen for jag och handla med pappa :) när vi kom hem var det dags för middag; tacos <33 på kvällen vart det ännu mer xbox och desperate.
Och än en gång somnade jag med mobilen i handen, och var online på msn hela natten, nu ska jag skärpa mig eller iaf försöka ^^ nästa vecka blir det typ bra väder, och arcus förhoppningsvis!

2 veckor: PDOL 
3 veckor: kusiner från Sthlm kommer, LK
5 veckor: min födelsedag
6 veckor: skolan börjar,

i slutet av sommaren händer rätt mkt ändå, kulkul, jämfört med dom här dagarna då det bara är dött :p

skriver väl ikväll typ, puss hetingar :-*


you have to promise to not fall in love with me

Gomorron typ?  vaknade då klockan 10, eller jag blev typ väckt 8 av mamma men jag pallade ej gå upp, så hon for nånstans och jag fortsatte sova. svindåligt väder idag, men på fredag blir det iaf bra, i hope. jag somnade igen igår kväll ^^ haha, kommer ej ihåg typ nån jag snacka med, eller Lisa vet ja, så srry än en gång.

Idag.. vettekatten vad man ska göra, ikväll blir det en springrunda, ja men gud va härligt! :) nu ska jag käka frulle,
puss på er godingar! ;>


just for fun

Ta fram mobilen och gå in på kontakter, håll inne "neråtknappen" en stund och sen släpp och skriv vem det blev som svar på frågorna!

1. Jag heter: Linnea
2. Jag gillar: Oskar
3. Jag hatar: Morsan
4. Jag är kåt i: Henke
5. Jag är verkligen superkär i: Ellert 1
6. Snyggast i världen: AnnaMaria
7. Fulast i världen: Amir
8. Äckligast i världen: Amanda J
9. Muppigast i världen: Tina T
10. Tråkigast i världen: Josefine S
11. Jag ska satsa på: Ek
12. Bästis: Anna
13. Jag vill ha sex med: Joar
14. Hatar jag mest: Evelina R
15. Jag har en hemlighet med: Anna
16. Jag skäms över: AnnaMaria
17. Jag snackar skit med: BL
18: Jag snackar skit om: Isa
19. Jag vill krama: Josefine E
20. Jag vill nita: Ida C
21. Mitt nästa one night stand blir: Oskar


 

haha :p


tut-tut ännu en gång,

imorse vakande jag typ halv 11, käka frulle sen blev det tv, och lite annat. vid klockan 2 åkte jag in till stan idag också, men jag följde bara med mamma och dom. när jag kom hem, så åt jag och sen nu sitter jag här då, har inget vettigt att skriva, okej det har jag aldrig men lite mer än det här iaf ^o)
det skulle sitta bra med pengar just nu, eller jaa, men 3 saker skulle man inte klaga på som jag vill ha:

- en svart väska
- en gul tunika
- en gul cardigan

sen då klarar jag mig faktits! okejj, 1 par jeans också, men jag har som inte sett ett par jeans jag vill ha, och mamma tycker de räcker me jeans för min del. nää men de ovannämnda grejerna tror jag faktits jag får, ska bah få fram lite pengar och förhoppningsvis blir det från pappas stackars börs ;)

kommer jag på nåt att skriva, skriver jag väl senare, puss!


..

what should you do if you starting to have feelings, for someone you don't want to have feelings for?


answer me that..


where are you?

det är inte som de ska ikväll... eller vad man ska säga, därför blir det att jag typ ska lägga mig nu! jag skriver väl imorron :) <3




hit & dit

Lisa var då kvar här till typ 10 igår då, sen efter det satte jag mig och såg lite desperate housewives! hojja, jag nöter verkligen det där liksom. sen vart det ju mobil-msn under täcket, haha och srry alla ni som jag skrev me, jag råkade somna ^^ imorse vaknade jag kring halv 11, gjorde frukost på direkten och slog på desperate housewives, efter några avsnitt så vart jag less och då blev det typ nå annat, typ dator, haha. vid 2, 3 åt jag typ lunch sen åkte jag in till stan, det är ju marknad oså, köpte inget, men jag kollade inte så mkt, proppat med folk alltså! klockan 5, halv 6 var jag hemma, ingen middag för min del, halv 7 for jag ut för att springa med Eve och Stina, vi sprang och promenerade en hel del, trevligt samtal därefter med dig evis! när jag kom hem åt jag min middag då haha, blivit så ganska många gånger, att det blir en liten måltid klockan 10. har just sett 2 avsnitt av desperate housewives just, och jag var tvungen att uppdatera min blogg kändes det som, nu när det är gjort så får jag väl säga adjöken :)


(Y)

Dagens frukost: mackor
Dagens kläder: shorts, tröja

Dagens låt: dunno

Dagens dusch: ikväll

Dagens frisyr: uppsatt

Dagens smink: inget

Dagens händelse: inte värt att nämnas

Dagens plan: just nu är man med iaf Lisa

Dagens vill ha: sol

Dagens saknad: glasss

Dagens drog: desperate housewives

Dagens tråkigaste: vädret
Dagens finaste: inget är fint 

Dagens måste: inget

Dagens dricka: vatten, cola

Dagens köp: har inte ens varit ut ur huset
Dagens middag: spagetti och köttfärssås

Dagens sjuka: nåt snack om pdol

Dagens kärlek: the love is not in the air today 

Dagens mående: vene, som vanligt


Jaa, vaknade imorse typ nångång, åt frulle sen såg jag på desperate housewives, och satte jag mig framför datan..efter ett tag kom Lisa, vi chilla och snacka lite om pdol, för vissa ska ju liksom dit ;) japp, sen åt vi och nu sitter vi här, ikväll får jag se vad som händer :)  men ajja, hejs 




18 dagar - PDOL
25 dagar - LK


who's your daddy?

När du ser detta är du utmanad. Kopiera den här texten.

Var det en tjej eller kille som ringde dig senast?
Tjej

Vad står det i ditt femte sms?
"Diss?"

Vem ringde dig senast?
Elium

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Från tema

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
Headstrong

Hur många sms har du i din inkorg?
148 ; )

Vad står det i ditt översta sms och vem är det ifrån?
Lisa: "haha jaha :p puss gurka :-* <333333"

Vad står det i ditt sms lämgst ner och vem är det ifrån?
Evelina: "Det är bra :D evis har de rätt tjill här, ligger ute i solen och smsar och äter chips ;) <3"

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det ifrån?
Amanda R: "hehe ;)"

Hur många sms har du i kategorin "skickat"?
17 st

Vem är din 13:e kontakt?
Ellert 1

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Nej, jag gillar inte mitt hem

Gillar du nr 5?
Taras kusin, trevlig som satan

Har du varit ihop med nr 1?
Alex, nej :p

Vad har din mobil för färg?
Ja, den heter då "Mocca Brown"

Slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
Nja, men det var kul :)




girls with asses like mine, don't talk with boys with faces like yours


hjärtattack gånger tusen

Igår kväll gjorde jag Stina sällskap, vi chillade järnet och sen bestämde oss för att kolla på film. Eve och Jenny kom också, och så såg vi 8 mile som gick på tv klockan 21. har sett den förr, men den är sjukt bra! strax efter 11 for Eve och Jenny hem då, snackade ett tag med Stina, och typ halv 12 började jag promenixa hemmåt :)
var tvungen att lämna tillbaka filmer på hemmakväll, så det blev en runda på stan med Lisa idag, hitta en gul cardigan på gina, som jag vill ha, och tror att jag ska köpa den, och sen den där väskan som jag sett skulle nog sitta bra! inte så dött på stan som man trodde ändå :)
sen så var det inte mkt mer än de, nött guitar hero med Elin och Nettan och nu sitter jag här,

trevlig kväll/natt, tjingeling!

fight for life!

Igår så blev det Arcus tillslut då, vid halv 1 for jag och Eve dit, började med att tralla runt där för att hitta en plats, vi hittade en tillfällig som inte var tillfällig sen nå mer eftersom vi var där hela tiden ;p vi solade mest eftersom inte nån ville bada, det var ju typ skitkallt i vattnet! typ klockan 5 var vi hemma, såg på lite desperate housewives och sen for jag ut med Eve och Stina och dom, vi promenixa till storheden och köpte en glas och en dricka var. sen promenixa vi alla hem....till Eve, chilla där ett tag, och sen for jag och Stina hemmåt. På kvällen vart det lite desperate housewives igen och sen msn-nötning 8-)

Imorse då vakande jag..och inte så sent faktits, har sett på tv, desperate housewives, frukost, desperate housewives, tv, desperate housewives, och nu dator, jo jag har ett liv :) 
Idag vet jag inte vad som häner riktigt men Lisa kommer ju hem idag, så vi får se om jag slår henne en pling, vi har ju egentligen ärenden att göra idag ;)

have a nice day ;>




i want to help you, but you wont let me.

that's just great, i screwed it up

yoo folks, what's up?

när man har sett klart första säsongen av Desperate Houseviwes är det inge kul -.- fuck va bra det är alltså, helt spännanade! igår hände det inte så mkt, smsade med Amanda, hon har fått sin nya moppow, sen drog jag till Elin och chilla där, sen efter ett tag kom Amanda ett tag och flasha med sin moppow då, sen då på kvällen såg jag Desperate Houseviwes då ^^ och sen på natten msn..nu blir det tv på dagarna istället och msn på nätterna, haha i förrgår blev det ju msn till halv , men man är ju nästan tvungnen och va social och skriva med..folk.
snart kommer Elin skulle jag då tro, ska få låna 2ans säsong av hennes skulle nästan också tro, 1ans är då Suas :p

Nu börjar det komma soliga dagar iaf, sjukt bra, igår var det ju skitvarmt, och sen idag har det varit varmt också, Arcus imorron. i think :p annars blir det att sola och bada hemma istället.




i'm better of dead.


jag är ärlig...oftast

Namn: tina
Ögenfärg: brun
Hårfärg: brunt
Längd: kort, men kring 1,60
Skostorlek: 36-37
Piercing: bara öronen
Tatuering: nej
Har du på dig just nu: linne, shorts
Är du på för humör just nu: hm, ganska less

Senaste saken du...

Tänkte på: vet inte, mina svar
Grät över: don't remember
Glömde att göra:
Tappade bort: min jävla 500lapp som är stulen!
Du köpte: en tub-kjol
Blev arg över: kmr inte ihåg
Blev glad över: ehe..

Senaste personen du...

Tänkte på: ärligt, så vill jag inte säga
Träffade: elin
Blev riktigt arg på: haha det vet ja inte
Grät över: det vet jag inte.
Saknade: många kompisar!
Ringde till: hahaha hm,  "H" kan jag säga, för att vara ärlig ^^
Kramade: papi skulle jag tro

Har du...

Gjort någonting olagligt?: ja
Rökt?: ett bloss räknas inte, så nej :)
Snusat?: nej
Druckit alkohol?: mjo
Blivit stoppad av en polis?: nej, eller jo halvt typ
Blivit så arg på någon att du har slagit söner någonting?: tror inte de
Blivit dumpad?: typ inte
Krossat någons hjärta?: inte riktigt, eller vad vet jag? 
Nobbat någon som haft känslor för dig?: ja
Gråtit över en pojke?: ja
Varit med i ett slagsmål?: japp, 2½ år sen, mitt i stan, smedjan...hehe
Varit tvungen att åka till akuten?: säkert när jag var liten
Blivit röntgad?: aa typ
Tagit en spruta?: ja
Ett ärr någonstans på kroppen?: aa det tror jag
Kallat någon någonting dumt och menat det?: troligen
Kallat någon någonting dumt som du senare har ångrat?: ja
Sagt förlåt?: men ja, det klart.


När du läser detta så har du just blivit utmandad!
Vågar du vara helt ärlig? Om du inte svarar på frågorna så kommer du att framstå som en oärlig människa restan av ditt liv!


RSS 2.0