...

Ja nu har skolan dragit igång igeen! fett kul, not !

orkar inte skriva men skulle bara uppdatera här lite, lyckas inte med de såå bra :)
ídag är jag hemma från skolan, chill, meningen var att sitta och plugga men icke de. :p

I tisdags var jag på stan, och jag såg en jacka jag djupt vill ha asså ! naajs som fan ;D fyfan jag älskar den, men får den ej :) iaf vad jag vet nu.
ja, snart ny mobil inköpt också! heeerligt.

nu ska jag bara snoka lite till på pix sen typ..plugga (?)

kyss och smek.

hata skolan, hata hata hata!

nu har jag inte skrivit på hela sportlovet men jag har inte varit hemma oså men här kommer de sen torsdag före sportlovet! :) haha vissa orkar ju skriva om Jäkkvik som inte lilla Stina orka ;)


Torsdag: skola som vanligt, sen knalla jag och Lisa hem till mig, och jag var svårt förkyld så de blev ingen träning för mig ;s men istället blev de att fara till coop och köpa flera ton godis till Jäkkvik! och sen for Lisa hem och mamma och the rest of the family drog hem till tara och dom men jag följde inte me, hade verkligen inte tid..för mig blev de att plugga engelska eftersom vi hade engelskaprov på fredagen men jag tog en paus för att fixa Stinas mobil, eller fixa musiken, klarar hon detta inte själv må man tro ? :p tänkte skita i de men de hade varit taskigt när hon hade fått va utan mobil hela kvällen..men de tod sisådär en timme ;O sen vart de och plugga igen till nångång vid 11! sen lessna jag, enegelska är ju inte precis de roligaste som finns, innan mamma och dom ens kom hem somna jag.


Fredag: skola igen då, de var typ helt chill, började dagen med svenska men vi såg film :) Tenacious D, the pick of the destiny ;) haha kul var den ! och sen vart de engelska, provet alltså! gick väl bra hoppas jag, så seg som Jonas är får vi säkert veta de efter sommarlovet :) sen hade vi teknik, vi fick fortsätta se filmen ^^ sen vartde 10min lunch, sen HK, vi gjorde bullar haha :p vi halv 1, 1 var jag typ hemma :) packade klart de sista, hoppa in i duschen och platta håret, sen åkte vi förbi Lisa och hämta upp henne sen for vi till Petrigården där alla var, och satte oss på bussen :) i början var de ju lite tjorv men sen var de helt kul att åka buss! fyfan jag tycker de är askul :D haha vid 22 eller kanske halv 11 tillochmed var vi framme i Jäkkvik, åkte alltså me konfrimationen :)


Lördag: vaknade 8, ja vi var tvungna att göra de varje dag och så :) från 07:51 smsa jag hela daaaan till 23.29 :p haha ^^ ja men vi gjorde väl lite olika grejjs och nåra for till backen men vi stanna och såg typ film ode, Bruce den allsmäktige, haha den är kul ! sen middag, och sen träna inför nå musikalgrejjs vi ska visa upp på själva konfadagen. sen såg alla Evan den allsmäktige, lite kul eftersom de är typ samma film ;p


Söndag: tror de var denna dag vi fick sovmorgon till 9 ;o eller ja inte för att man kan kalla de sovmorronm, menmen :) nåra for till backen igen men nåra stanna kvar igen men jag kommer då inte ihåg va vi gjorde, typ tog de chill. sen igen så middag och nå grejjs på kvällen och ja, vi gjorde typ inte så mkt där.


Måndag: LISA 15 ÅR! <3 :) den här dagen skulle alla till backen, man var inte tvugna att åka slalom eller nå ju men alla var där iaf, Stina åkte men inte jag och Amanda, haha men sen Amanda ville prova slalom och då fick hon lånas Stinas skidor eftersom hon inte skulle åka nå mer och självklart tyckte hon de var kul, alla skulle bara där till 4, eller max 4 man fick dra "hem" om man ville fast de tog ett litet tag att gå men jag och Stina promenerade hem och så tog vi de chill "hemma" :) middag vid 5, 6 som vanligt sen nå grejs typ.


Tisdag:
den här dagen när de var som bäst väder, sol och allt ville absolut ingen åka skidor, och jag som sa att om nån far till backen testar jag slalom och Lisa också men bara för att ingen ville åka så sa dom typ vandring upp till nå grejs, haha inte grejs men kan inte namnet. men eftersom vi tjata så fick jag och Lisa och vi fick med oss Amanda och Stina :) Amanda var bara med Ludde där men jag Stina och Lisa åkte, och de va skiiitkul ! ;D finns lite bilder på pix. på kvällen var de massa lekar och annat kul och eftersom de var sista kvällen ode :)


Onsdag: vakna 8, börja packa och massa skit, städa massa tjoffs. 11 var vi påväg hemmåt, att åka buss, lika kul som alltid då! var typ helt chill :) hemma vid 4 och på direkten dator! eller snarare PIXBOX ! <3 haha ;D satt hela kvällen och pappa skulle komma hem från Gbg vid 11 12 men jag hann somna ^^ hahah


Torsdag: vakna typ halv 8 ;S man vart ju typ van. kolla tv o sånt :) på dagen hände de inte så mkt, Tara kom på dagen, vi spelade Gh och ja. la oss inte så sent..


Fredag: ..och vi vaknade inte så tidigt heller. :) senare typ vid 12, 1 kom Elin & Nettan, vi spelade lite och sen for alla hem inkl. Tara, :) åt middag, for hem till Lisa, sen efter ett tag kom Sua :D vi gick typ till ica och tröck i oss godis, sen chillade vi bara och snacka oså. när jag kom hem gjorde inte så mkt, la mig typ.

och idag lördag då, vaknade typ tidigt igen, 8 !! ;S hände inte så mkt, for ut me mami, Elgiganten och Team sportia och sånt, de var faktits inte kul, hon är ju så seg ! kommit hem, käkat och nu sitter jag här och nööter ;d
ojoj tror jag ska uppdatera lite oftare, lite jobbigt och sitta och skriva sånahär inlägg hela tiden ;p

puss sötisar ;) <3

RSS 2.0